Celebrity News

Razvodim se! Ivana Španović potvrdila kraj braka sa Markom Vuletom

Razvodi se Ivana Španović

Razvodim se! Ivana Španović potvrdila kraj braka sa Markom Vuletom

Razvodi se Ivana Španović, a na brak sa Markom Vuletom tačku je stavila posle dve godine. 

U velikom intervjuu za „Telegraf", proslavljena atletičarka otkrila je da je iza nje težak period, a potvrdila je i vest o razvodu.

Podsetimo, Ivana je prethodnu vezu okončala posle 10 godina, a vezu sa Markom Vuletom, profesionalnim trenerom, krunisala je brakom 2021. godine.

Pročitajte: Ljubav trajala čitavu deceniju, poklonio joj dijamantski prsten, a ona ga ostavila - Ovako danas izgleda bivši verenik Ivane Vulete

Sumnju da među partnerima nešto nije u redu probudila je činjenica da su zajedničke fotografije na Instagramu, koje je par, čini se, svakodnevno objavljivao, postale sve ređe da bi poslednja objava bila 23. novembra 2022. godine.

Razvodi se Ivana Španović - Vest javno potvrdila

- Iako razumem javni interes, privatni život sam se uvek trudila da bude privatan, ali pošto se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničkim neuspehom - potvrdila je vest o razvodu atletičarka i dodala:

- Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bismo se oboje, što brže i bezbolnije, vratili mirnijim tokovima života.

Instagram

 

- Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima - potvrdila je da se razvodi Ivana Španović, te dodala da se na ovu temu više neće oglašavati.

 

Komentari (0)

Loading