Celebrity News

Ko je majka, ko ćerka?! Milica Mitrović objavila fotografiju sa mlađom naslednicom, ovakvu buru na mrežama nije očekivala

Mlađa ćerka Željka i Milice Mitrović je majčina kopija

Ko je majka, ko ćerka?! Milica Mitrović objavila fotografiju sa mlađom naslednicom,  ovakvu buru na mrežama nije očekivala

Mlađa ćerka Željka i Milice Mitrović, Andrea, pozirala je na poslednjoj fotografiji, licem uz lice sa svojom majkom, a ni jedna ni druga nisu mogle ni da pretpostave da će o njima danima pričati na mrežama.

Naime, Andrea Mitrović neverovatno liči na svoju majku, te mnogi komentarišu da njih dve izgledaju kao sestre bliznakinje. I dok je Kristina izgledom više tatina ćerka, Andrea ima identičnu boju kose i tena kao majka Milica, a ono što čini da njih dve neverovatno liče su krupne smeđe oči.

Instagram

 

Fotografija na kojoj su Andrea i Milica izazvala je buru na mrežama, a osim komplimenata na račun njihovog izgleda, najčešće je bilo pitanje: "Ko je ovde majka, a ko ćerka?", "Kao sestre ste" i slično.

Pročitajte: Milica i Željko Mitrović na odmoru sa ćerkom i zetom! Sve o porodičnim odnosima stalo u jednu fotografiju

Podsetimo, mlađa ćerka Milice i Željka, živi na relaciji London - Srbija, jer u Londonu studira, a tamo je upoznala i svog zgodnog emotivnog partnera, sada već diplomiranog lekara, Šona Pata.

Komentari (0)

Loading