Celebrity News

Milica i Željko Mitrović ne kriju sreću! Mlađa ćerka Andrea ih obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA: Sve je spremno za NAJVEĆU RADOST (FOTO)

Mlađa ćerka Milice i Željka Mitrovića objavila predivne vesti

Milica i Željko Mitrović ne kriju sreću! Mlađa ćerka Andrea ih obradovala NAJLEPŠIM VESTIMA: Sve je spremno za NAJVEĆU RADOST (FOTO)

Mlađa ćerka Milice i Željka Mitrovića, u martu je proslavila dvadesetdrugi rođendan i tim povodom roditelji su joj priredili nezaboravnu zabavu u Monte Karlu, a ovih dana prelepa Andrea ima još povoda za slavlje.

Pročitajte: Bogati Kazahstanac pao u senku! Najmlađa ćerka Željka Mitrovića pokazala dečka! Kakav šmeker (VIDEO)

Instagram

 

Naime, ona i njen dečko, Amerikanac Šon Parnet, proslavili su treću godišnjicu ljubavi te su njihovi "Instagram" profili obilovali zajedničkim fotografijama na kojima razmenjuju nežnosti, a u prvi plan dospeo je i poklon kojim se mlađa ćerka Milice i Željka Mitrovića pohvalila svojim pratiocima.

Pročitajte: Najmlađa, ali prva obradovala roditelje! Andrea Mitrović Željku i Milici saopštila DIVNE vesti, njen momak Šon VIŠE NE KRIJE SREĆU

Instagram

 

Budući doktor, inače rodom iz Prinstona, svoju dragu povodom godišnjice obradovao je predivnim buketom crvenih ruža, tortom, ali i prstenom, te je po svemu sudeći par spreman da vezu podigne na viši nivo i ne bi nas začudilo da se u domu Mitrovića uskoro začuju svadbena zvona.

Zet čelnika "Pink" televizije, inače, nedavno je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu, nakon čega se zajedno sa Mitrovićevom ćerkom preselio u Njujork.

Komentari (0)

Loading