Celebrity News

Kuma Aleksandre Jeftanović je riba i po: Uspešna i imućna - Svi je znate (FOTO)

Kuma Aleksandre Jeftanović je uspešna doktorka

Kuma Aleksandre Jeftanović je riba i po: Uspešna i imućna - Svi je znate (FOTO)

Boško Karanović

Da je kuma Aleksandre Jeftanović doktorka po profesiji malo ko je znao, a sve zbog toga što voditeljka intimu skriva kao zmija noge.

Čak ni kada se svom izabraniku Aleksandru Švraki pre osam godina zaklela na večnu ljubav detalje vezane za intiman čin ona za medije nije želela da otkriva, zbog čega se do dana današnjeg nije doznalo ko su zaljubljenom paru bili svedoci pred matičarem.

Pročitajte: Aleksandra Jeftanović za doručak jede obavezno OVU NAMIRNICU - Kilogrami se tope kao ludi (FOTO)

Sve vezano za venčanje i svadbeno veselje pa čak i to ko kuma Aleksandre Jeftanović ostala je tajna.

Voditeljka je uspela od javnosti da skrije ama baš svaki važan detalj, a uprkos tome što je magazinu Story ekskluzivno posudila slike svečanog čina, priznala je tek informacije o lokaciji i stajlingu.

Što joj deca više rastu tako je i Aleksandra postala znatno slobodnija u iznošenju intime pred fanove, te je danas, na iznenađenje svih, sa njima na Instagramu podelila podatak ko je i kako izgleda dama koju svima predstavlja kao svoju kumu.

Budući da joj je profil otvoren mediji su takođe došli do pomenutog podatka, a vrlo brzo se doznalo da je reč o doktorki Nevenki Dokmanović, stučnjaku za estetsku medicinu.

Svima je istoga trena postalo jasno iz čega se sastoji Aleksandrin beauty trik, međutim, nije ona jedina među poznatim damama koje koriste Nevenkin dar.

Pročitajte: Aleksanda Jeftanović i Sara Jo kupile isti kaput - Svi im se smeju, zar nije bio još neki dezen? (FOTO)

Zahvalna za sve, za prijateljstvo, kumstvo, snagu, poverenje iskoristila je priliku i danas javno čestitala rođendan Nevenki, za koju se još uvek ne može sa sigurnošću reći da li ju je venčala sa Švrakom ili možda krstila ili je pak kumstvo staro i potiče od davnih dana.

Kako god da su se okumile Aleksandra i Nevenka cene to što su se na taj način kroz život spojile, gaje taj odnos a slika najbolje svedoči poverenju koje jedna u drugu imaju.

 

Komentari (0)

Loading