Celebrity News

Naravno da nije ljubav: Doznalo se zbog čega je Anica Lazić uplovila u vezu sa Lazarom Ristovskim (FOTO)

Devojka Lazara Ristovskog ponovo u žiži medijskog interesovanja​

Naravno da nije ljubav: Doznalo se zbog čega je Anica Lazić uplovila u vezu sa Lazarom Ristovskim (FOTO)

Devojka Lazara Ristovskog poslednjih mesec, dva susreće se sa različitim oblicima osude što joj, izgleda, ne smeta mnogo.

Pročitajte: Lazar Ristovski pored Anice podetinjio - Evo šta zaljubljeni par radi kada ih niko ne gleda (FOTO)

Uvek nasmejana, vredna, inteligentna i empatična ona preko Instagrama gotovo svakodnevno šalje pozitivnu poruku svima koji su različiti, drugačiji po bilo kom osnovu.

Instagram

 

Za one koji, poput nje, vole starije partnere, ima posebne reči koje se uglavnom svode na to da je ljubav ta koja pobeđuje i da je sve ostalo manje važno.

Instagram

 

Svi su verovali da su snažne emocije ono što nju i kolegu veže, međutim, ispostavilo se da je njihov odnos daleko slojevitiji.

Instagram

 

Šaljivim postom devojka Lazara Ristovskog objasnila je da je ljubav sa trideset godina starijim partnerom zapravo želja mlade osobe da se skrasi, otpočne život pod istim krovom.

Pročitajte: Dobro veče, bivši mužu! Danica Ristovski prvi put posle razvoda oči u oči sa Lazarom, evo kako je protekao susret (FOTO)

"Ako želite da budete srećni, pronađite staru ženu od 1990. do 1999. i smirite se. Ti ljudi su umorni", podelila je Anica sa "instagramerima". Ispod je napisala: "Smešno i pomalo istinito".

Inatagram

 

Kako vam se dopada Aničin savet i šta mislite kakva je reakcija bivše glumčeve supruge Danice Ristovski bila na  ovo ako se uzme u obzir da ju je Lazar zbog mlađe izbacio iz života i iz porodičnog projekta. 

Ata Images

 

Komentari (1)

Loading
Milan Tomasevic

17:06 07.12.2023

Devojko, sama si svesna svega. Zelis se obezbediti i to je tvoja stvar. Sama znas da je ovakva veza bolesna