Celebrity News

Lazar Ristovski pored Anice podetinjio: Evo šta zaljubljeni par radi kada ih niko ne gleda (FOTO)

Veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić ide svojim tokom uprkos zluradim komentarima

Lazar Ristovski pored Anice podetinjio: Evo šta zaljubljeni par radi kada ih niko ne gleda (FOTO)

Na veliki broj negativnih komentara naišla je veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić, međutim, čini se da se glumački par ne osvrće mnogo na njih.

Od prvog dana Anica uživa u zrelim godinama i iskustvu svog izabranika, a on u njenoj naivnosti, senzibilnosti i lepoti.

Pročitajte: Dobro veče, bivši mužu! Danica Ristovski prvi put posle razvoda oči u oči sa Lazarom, evo kako je protekao susret (FOTO)

Iz ove perspektive čini se da ih niko i ništa ne može rastaviti, a kako će nadalje biti, hoće li neko od njih dvoje pokleknuti pod pritiskom medija, spekulacija, uticaju Lazarovih naslednika vreme će pokazati, za sada je sve u redu.

Instagram

 

U prilog tome da veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić odlično funkcioniše svedoči to što je zaljubljeni par nerazdvojan.

Često ih žitelji prestonice viđaju kako zagrljeni šetaju Knez Mihailovom ulicom, dosta zajedno putuju, a obilaze i znamenitosti širom zemlje.

Instagram

 

Nedavno su iz poslovnih razloga posetili Novi Sad i Arhiv Vojvodine, što je zabeleženo na fotografijama.

Pročitajte: Ostavio Danicu da bi ovde živeo sa Anicom - Svi gledaju u kuhinju Lazara Ristovskog - higijena je posebna priča

Na njima se jasno vidi da glumac i njegova 39 godina mlađa izabranica uživaju u svom odnosu.

 

 

Osmeh nisu skidali s lica, sve vreme su se držali i za ruke, a ne sumnjamo da su nakon toga oni posetili neke od popularnih vojvođanskih restorana gde su se prepustili divnim ukusima. 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading