Celebrity News

Draga mama, ti si moje sve na svetu: Jelena Čvorović je iza sebe ostavila neutešnu jedinicu

Ćerka Jelene Čvorović neutešna

Draga mama, ti si moje sve na svetu: Jelena Čvorović je iza sebe ostavila neutešnu jedinicu

Ata/Facebook/Mina Paunovic

Glumica Jelena Čvorović-Paunović, koju je publika zavolela kao Žaklinu u seriji "Srećni ljudi" i kao Kasandru u "Porodičnom blagu", preminula je u 75. godini. Ćerka Jelene Čvorović saopštila je tužnu vest dirljivom objavom na društvenim mrežama.

"Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja."

Pročitajte: Kasandra iz Porodičnog blaga ima ćerku koju ste sigurno zapazili - Bukvalno je precrtana majka, pogledajte kako izgleda (FOTO)

"Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas, to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te", reči su njene ćerke Mine Paunović, za koju je bila neizmerno vezana, posebno posle smrti supruga Milana.

Jelena Čvorović-Paunović rođena je u Bajinoj Bašti, 26. juna 1948. godine. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1972. godine u klasi profesora Milenka Maričića.

printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading