Celebrity News

Kasandra iz Porodičnog blaga ima ćerku koju ste sigurno zapazili: Bukvalno je precrtana majka, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Kasandra iz Porodičnog blaga poslednjih godina okrenula se pozorištu

Kasandra iz Porodičnog blaga ima ćerku koju ste sigurno zapazili: Bukvalno je precrtana majka, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Jelena Čvorović Paunović, široj javnosti poznata kao Kasandra iz Porodičnog blaga, vrsna je glumica, koja poslednijh nekoliko godina karijeru gradi isključivo u pozorištu.

Dok je bila mlađa, često se osim o Jeleninom talentu govorilo o njenoj lepoti, a koliko je zaista bila atraktivna i upečatljiva najbolje svedoče kadrovi serijala "Otpisani", gde tumači Jevrejku, devojku Tihog.

Pročitajte: Tajna deca Aleksandra Berčeka! Nikola i MIlica konačno u javnosti i ovo je njihova BRUTALNA poruka ocu (FOTO)

Kasnije je Čvorovićeva odigrala i nekoliko važnih uloga na filmu, ipak nekim čudom ostala je upamćana po svoje dve televizijske role Žaklini u seriji Srećni ljudi, dok se kao Kasandra u Porodičnom blagu vinula u "zvezde".

 

 

Svoju popularnost u serijama Siniše Pavića Jelena, međutim, nije umela, ili pak nije želela da iskoristi te je posle angažovanja za potrebe Javnog servisa nastavila rad u pozorištu.

Pročitajte: Slomila mu je srce i naterala ga da je PRECRTA: Ovo je Mina, ćerka Aleksandra Berčeka, i evo šta je učinila ocu (FOTO)

Preferira miran, povučen život, voli prirodu i druženje sa životinjama, a nije tajna da se pre 10-ak godina vellika tuga uvukla u njeno srce, a sve zbog gubitka supruga Milana.

 

 

Od toga trena Kasandra iz Porodičnog blaga okrenula se ćerki Mini, čije fotografije rado deli s javnošću, posebno u periodima oko njenog rođendana tada voli da se našali i napiše:

- Rodio ja.

Pročitajte: Poznat i uspešan: Punih 37 godina niste znali da je ovo sin Aleksandra Berčeka (foto)

Jelena je poreklom iz Bajine Bašte, živi i radi u Beogradu, a malo ko može da poveruje da je nedavno napunila 75 godina.

 

 

 

Komentari (0)

Loading