Celebrity News

Intimno porodično slavlje po želji njegove naslednice: Ćerka Dejana Pantelića proslavila punoletsvto, Lana je izrasla u maminu kopiju (FOTO)

Ćerka Dejana Pantelića proslavila punoletstvo

Intimno porodično slavlje po želji njegove naslednice: Ćerka Dejana Pantelića proslavila punoletsvto, Lana je izrasla u maminu kopiju (FOTO)

Omiljeno TV lice, Dejan Pantelić, nikada nije krio koliki značaj za njega ima porodica. Supruga Miona i deca, Lana i Vukašin, bili su njegovo svetlo i tokom najtežih dana. Sada je porodica Pantelić prebrodila i za sobom ostavila teške trenutke, a nastupio je period sreće i lepih povoda za slavlje, a ovoga puta, poseban povod imala je ćerka Dejana Pantelića.

Preslatka devojčica, koja je u nekoliko navrata, tokom televizijskih gostovanja sa ocem, otvoreno pokazivala koliko ga voli i koliko su bliski, porasla je i zakoračila u svet odraslih.

Instagram

 

Tim povodom porodica je organizovala intimno slavlje, porodičnu večeru po Laninoj želji. Za tu priliku, mlada dama odabrala je crnu haljinu, kosu je vezala u rep, a na lice nanela minimum šminke, sve u skladu sa svojim godinama.

Pročitajte: Sina nisam naučio da igra fudbal, ćerku nisam odveo pred oltar - Ona je bila uz Dejana Pantelića u njegovoj životnoj borbi (FOTO)

Ćerka Dejana Pantelića izrasla je u pravu lepoticu, a mnogi nisu mogli, a da ne primete da je Lana kopija svoje majke Mione.

Komentari (0)

Loading