Celebrity News

Sina nisam naučio da igra fudbal, ćerku nisam odveo pred oltar: Ona je bila uz Dejana Pantelića u njegovoj životnoj borbi (FOTO)

Dejan Pantelić je pobedio bolest, ali je borbu za život i zdravlje nastavio

Sina nisam naučio da igra fudbal, ćerku nisam odveo pred oltar: Ona je bila uz Dejana Pantelića u njegovoj životnoj borbi (FOTO)

Dejan Pantelić, mnogima omiljeni voditelj, suočio se svojevremeno s teškom bolešću. U to vreme njegova porodica i on suočili su se s najtežim životnim periodom iz koga su, držeći se jedni drugih, zajedno izašli kao pobednici.

Dejanu je 2012. godine dijagnostikovana podmukla bolest. Bitka je bila teška i neizvesna, a voditelj je svojevremeno za naš magazin otkrio da je snagu tražio u svojim mislima, zamišljajući budućnost koju nije želeo da izgubi.

 

 

– U tim trenucima čovek samo razmišlja o porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu i upravo dok ovo govorim, gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga. Iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer ne smem da budem sebičan i supruzi ostavim toliki teret da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove – iskreno je govorio Dejan Pantelić za „Story”.

Pročitajte: Dejan Pantelić nakon napuštanja televizije KONAČNO u javnosti! Fotografija sve rasplakala - Evo kako sada izgleda

Dejan Pantelić bolest je pobedio zahvaljujući snazi i podršci supruge Mione, koja mu je u to vreme bila najveći oslonac.

 

 

– Nas dvoje smo toliko bliski da neke stvari rešavamo bukvalno pogledom. Sazrevamo i rastemo zajedno s našim klincima. Koliko god da mi je ponekad teško, srećnim me čini što ona i ja decu vaspitavamo onako kako su to radili naši roditelji. Važno nam je da budu stvarno dobri ljudi, da pomažu drugarima, da nisu agresivni, da se sa osmehom nose sa svime u životu, i to nije stereotip, zaista tako mislimo. Svojoj deci smo najbolji prijatelji, ali s autoritetom. Pomaže nam i to što smo Miona i ja mladi duhom, kao da smo juče izašli iz školskih klupa, znamo sve fore i fazone – pričao je za „Gloriju” voditelj.

Mnogima omiljeno televizijsko lice, početkom godine ponovo je imao zdravstvene tegobe, te se tada oprostio od publike, objasnivši da će rad na televiziji nastaviti iza kamere kako bi najviše snage sačuvao i usmerio u svoju porodicu.

 

 

Komentari (0)

Loading