Celebrity News

Po rođenju druge ćerke muž Marijane Mićić spakovao kofere i otišao: Evo gde je sad i sa kim (FOTO)

Muž Marijane Mićić otišao iz Srbije

Po rođenju druge ćerke muž Marijane Mićić spakovao kofere i otišao: Evo gde je sad i sa kim (FOTO)

Muž Marijane Mičić ponosni je tata dve devojčice. Kada je na svet pre nekoliko godina stigla prva mezimica Ana, budući da je vladala pandemija korona virusa, on to sa prijateljima nije mogao da proslavi. 

Zato je rođenje druge mezimice Sene Miloš Marjanović slavio do zore.

Pročitajte: SAZNAJEMO - Porodila se Marijana Mićić! Stigla još jedna devojčica!

Činjenicu da sa Marijanom, sa kojom niz godina živi pod istim krovom, širi porodicu svi su pozdravili. 

Instagram

 

Prijatelji, članovi porodice, poznanici, čak i oni koji o zaljubljenom paru znaju tek poneki detalj preko društvenih mreža osmelili su se da pošalju reči podrške i čestitke.

Instagram

 

Bilo je i onih koji su ponosnim roditeljima ponudili savet kako da se izbore sa dve bebe istovremeno, pa i kako da starijoj sestri približe mlađu, međutim, izgleda da im pomoć uopšte nije potrebna.

Instagram

 

Ako je kao Ana, mala Sena je dete za poželeti. Samim tim Marijana i Miloš nemaju mnogo muka, čemu svedoči činjenica da su uveliko počeli da putuju, tačnije da se odvajaju od ćerki.

Fotografija na kojoj Miloš stoji sa koferima u rukama najbolji je dokaz da se voditeljka odlično  snalazi sama sa ćerkama, iako ima stručnu pomoć i, navodno, dve dadilje.

Instagram

 

Muž Marijane Mićić izuzetno je vredan momak koji dosta radi i stvara za svoju porodicu, a jedan segment njegovog profesionalnog angažovanja su i putovanja, na koja posebno voli da ide sa Marijanom.

Pročitajte: LJUBAVNI TROUGAO MARIJANE MIĆIĆ - Voditeljka morala da demantuje glasine

Zaljubljeni par svega nekoliko meseci od rođenja prve naslednice poveo je na put, a izgleda da imaju nameru da sličnu situaciju ponove.

 

Instagram

 

Komentari (0)

Loading