Celebrity News

Ova preslatka devojčica je danas najmoćniji srpski vokal! Predstavljala nas na Evroviziji, doživela neverovatnu transformaciju (FOTO)

Ko je ova preslatka devojčica? Fotografija Bojane Stamenov sve očarala

Ova preslatka devojčica je danas najmoćniji srpski vokal! Predstavljala nas na Evroviziji, doživela neverovatnu transformaciju (FOTO)

Bojana Stamenov, jedan od najvećih ženskih vokala u Srbiji, očarala je publiku kada je svojim maestralnim glasom predstavljala našu zemlju pred celom Evropom. U poslednje vreme u medijima se o njoj najčešće piše kao o upornoj mladoj ženi, koja je da bi spasila svoje zdravlje za godinu dana izgubila preko 80 kilograma.

Fotografija Bojane Stamenov iz detinjstva, koju je pevačica objavila, da bi ispratila trend "Mini You", koji je ovih dana najveći hit na društvenoj mreži, očarala je njene pratioce.

Instagram

 

Ono što je primetno je da je Bojana i tada imala istu boju kose, loknice i crte lica, koje krase ženu u kakvu je stasala.

Svoju milu prirodu očuvala je još od detinjstva, te je danas po karakteru mnogi prepoznaju kao dobrog čoveka.

Pročitajte: 90 kilograma manje i bela cvetna haljina - Bojana Stamenov šokirala sve, ovako izgleda posle neverovatne transformacije (FOTO)

Fotografija Bojane Sttamenov iz detinjstva, jedna je od uspsomena koju je pevačica sa sobom ponela u svoj novi dom u Subotici, gde se nedavno odselila, kako bi se sklonila od gužve i vreve Beograda i uživala u svom miru i novom životu.

Komentari (0)

Loading