Moda

90 kilograma manje i bela cvetna haljina: Bojana Stamenov šokirala sve, ovako izgleda posle neverovatne transformacije (FOTO)

Izgled Bojane Stamenov nije mogao proći nezapaženo

90 kilograma manje i bela cvetna haljina: Bojana Stamenov šokirala sve, ovako izgleda posle neverovatne transformacije (FOTO)

Jedan od najpopularnijih muzičkih događaja ''Beogradsko proleće'' održan sinoć u Beogradskoj MTS dvorani, kao i svake godine okupio je veliki broj poznatih muzičara i umetnika, među kojima je prisutna bila i srpska Adel, kako je sa razlogom mnogi nazivaju. Budući da je u prethodnom periodu ona drastično smršala, jedna od glavnih tema na svakom celebrity događaju na kojem je prisutna, glavna tema je vidno izmenjen izgled Bojane Stamenov koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

I ovog puta, ona je plenila neverovatnim šarmom i harizmom, a posebnu pažnju privukao je njen modni odabir sasvim u skladu sa samim nazivom festivala, pravi prolećni.

Pročitajte: Prošle godine je smršala 70 kila, a već sada… Bojana Stamenov se sinoć pojavila na događaju, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Ata Images

 

Naime, Bojana je za ovu priliku odabrala predivnu dugačku haljinu u cvetnom dezenu, sa širokim rukavima, nešto izraženijim dekolteom i satenskim pojasom koji je isticao struk pevačice moćnog glasa.

Pročitajte: Ko je ova MAČKA? Bojana Stamenov došla na snimanje, niko je nije prepoznao! Još više se osušila! (FOTO)

Ata Images

 

Kombinacija bele, crvene i zelene savršeno su pristajale dami koja je svojom odevnom kombinacijom i širokim osmehom unela predivnu energiju i prenela je na sve prisutne, a komentari da je izgled Bojane Stamenov ona uspela da dovede do savršenstva nisu izostali.

Pročitajte: 80 kilograma manje i prva uska, strukirana večernja haljina - Bojana Stamenov sada izgleda kao model, nove fotografije su neverovatne!

Ata Images

 

Tome svedoče fotografije na kojima ona veselo pozira okupljenim fotoreporterima, našminkana u skladu sa stajlingom i neizbežnim cvetom u kosi, koju Bojana posebno voli da ukrašava interesantnim detaljima.

 

 

Komentari (0)

Loading