Celebrity News

Najslađi snimak koji ćete danas videti! Sin Andrije Miloševića prvi put u javnosti, jednim gestom oduševio naciju: Isti tata

Sin Andrije Miloševića prvi put u javnosti

Najslađi snimak koji ćete danas videti! Sin Andrije Miloševića prvi put u javnosti, jednim gestom oduševio naciju: Isti tata

Sin Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić, maleni Relja, uskoro će proslaviti drugi rođendan, a mama i tata su uspešno sačuvali njegovo odrastanje od javnosti.

Sada je Andrija prvi put objavio snimak sa sinom. Naime, glumac je u šetnju poveo naslednika, a snimak koji je objavio na "Instagramu" sve je oduševio.

Pročitajte: Sin Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić uživa u Italiji sa mamom i tatom! Pogledajte prelepe porodične fotografije

Tata je pevušio pesmicu, dok je sin Andrije Miloševića veselo reagovao na tatin smisao za humor. Iako Andrija nije pokazao Relju, dečakov glas čuje se na snimku, što je oduševilo glumčeve pratioce.

 

 

- Lep je život. Andro tata šeta Relju jer je momak mlad. Je l je tako, sine? - pevušio je glumac, na šta je dečak kroz smeh odgovorio: "Da, da, da".

O tome kako se u ulozi oca snašao, Andrija je nedavno govorio za medije:

- Nisam ništa preuzeo, niti poznajem obaveze u nečemu što radim s ljubavlju. Dete nije obaveza. Dete je deo vašeg života, a život nije obaveza. Život je iskustvo, i to najdivnije koje bilo ko od nas ima. Nemate niti jednu drugu priliku za ovo što imate sada, tako da uživam u mogućnosti da rastem s njim.

 

 

Komentari (0)

Loading