Celebrity News

Sin Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić uživa u Italiji sa mamom i tatom! Pogledajte prelepe porodične fotografije

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić otputovali sa sinom

Sin Andrije Miloševića i Aleksandre Tomić uživa u Italiji sa mamom i tatom! Pogledajte prelepe porodične fotografije

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, otpočeli su emotivnu vezu pre više od decenije, a kao kruna njihove ljubavi na svet je prošle godine došao naslednik Relja.

S obzirom na brojne obaveze i nedostatak vremena, glumački par najviše uživa kada je zajedno, a svoj odnos oni dodatno oplemenjuju putovanjima na koje odlaze kad god im se za to ukaže prilika.

Pročitajte: Relja je preslatki plavušan - Pogledajte prve fotografije sina Andrije Miloševića, ponosni otac ga ne ispušta iz ruku

Ovog puta za letnju avanturu oni su odabrali prelepu Italiju, a koliko im prija uloga roditelja govori i to što svog jedinca svuda sa sobom vode.

Instagram

 

 

Jednoipogodišnji Relja već nekoliko puta obilazio je predivne evropske i svetske predele sa mamom i tatom te je nesumnjivo da on već tako mali živi jedan zaista bajkovit život. 

Instagram

 

 

Prava porodična idila vidna je putem fotografija koje je glumica podelila na "Instagramu". Andrija Milošević i Aleksandra Tomić kao i gotovo uvek do sada izgledaju veoma ispunjeno, zadovoljno i srećno te osmehe sa svojih lica ne skidaju, a tu je i glumčev humoristički duh koji sa ovog putovanja pratiocima prenosi.

Instagram

 

 

Bez obzira na to što poznati par svog naslednika i dalje ne želi da prikaže javno, jasno je da uz ovako pozitivne roditelje mališan uživa i sa njima provodi kvalitetno vreme.

Instagram

 

 

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić pored toga što svoj odnos neguju na najlepši mogući način oni se najviše trude da udovolje svom sinčiću i puže mu jedno zdravo i lepo odrastanje, prepuno avantura.

Komentari (0)

Loading