Celebrity News

Pronašla sam poruku na Milutinovom grobu: Ana Bekuta ne može da veruje svojim očima - Tražim devojku koja ju je ostavila

Poruka na Mrkinom grobu rasplakala Anu Bekutu

Pronašla sam poruku na Milutinovom grobu: Ana Bekuta ne može da veruje svojim očima - Tražim devojku koja ju je ostavila

Ata Images

Ljubav Ane Bekute i Multina Mrkonjića počela je 2012. godine, a njihov susret je bio, kako je pevačica govorila, neplaniran i sudbinski. Upoznali su se na koncertu Šabana Šaulića, a Mrka je bio uporan da osvoji pevačicu koja je odavno prestala da veruje u ljubav. 

Celu deceniju se nisu razdvojili, a njegova smrt je ovu lepu priču prekinula. Preminuo je 27.11.2021. godine, a poruka na Mrkinom grobu rasplakala je Anu Bekutu.

Pročitajte:U mom srcu ostaćeš zauvek, čekam dan kada ćemo se ponovo sresti - Sin Ane Bekute slomljen zbog gubitka

- Pre neki dan sam na Milutinovom grobu pronašla ovo cveće, poruku “Hvala vam što ste toliko voleli Anu” i izdaleka videla devojku koja ga je ostavila. Volela bih da se javi ovde ili porukom da joj lično zahvalim, jer nisam uspela videti o kome se radi. Hvala vam što me i vi volite svih ovih godina, pogotovo poslednje dve - napisala je Ana uz snimak koji je pokazao poruku pisanu rukom.

Ana je često isticala koliko je bila srećna pokraj Milutina zbog neizmerne ljubavi koju joj je pružao.

-  Žao mi je što se Milutin i ja nismo sreli ranije i što nismo imali šansu da budemo roditelji. Često se šalimo i pričamo kako bi nam se dete zvalo i da li bismo više voleli devojčicu ili dečaka, jer naša ljubav je veoma jaka, a smatram i da bi Milutin bio odličan otac. Prema mom sinu se ponaša kao pravi otac, a prema mojim unucima kao deda - isticala je Bekuta u svojim ranijim intervjuima.

Komentari (0)

Loading