Celebrity News

Najponosnija mama na svetu! Nataša Bekvalac proslavila prvi veliki uspeh ćerke Katje (FOTO)

Fotografija Katje Lazukić oduševila Natašine pratioce

Najponosnija mama na svetu! Nataša Bekvalac proslavila prvi veliki uspeh ćerke Katje (FOTO)

Nataša Bekvalac nikada nije krila da je posvećena majka svojim ćerkama Hani i Katji. I dok s Hanom prolazi period puberteta, prvih ljubavi, tajni, Katja je njena mala princeza, pred kojom se svaki dan iznova i iznova topi.

Fotografija Katje Lazukić, koju je sada objavila njena sestra Hana, otkriva da mlađa ćerka Nataše Bekvalac zauzima posebno mesto u porodici.

Pročitajte: Katja Lazukić napisala pismo Deda-Mrazu! Poželela samo jedno, majka Nataša ne može da zaustavi suze: Moja devojčica je...

Naime, petogodišnja Katja juče je imala svoj baletski nastup, a majka i sestra potrudile su se da se tog dana oseća posebno. 

Instagram

 

Kada je sišla sa bine, dočekale su je s buketima cveća, a zatim je nastala i fotografija Katje Lazukić, na kojoj mala balerina pozira kao princeza.

Nikada Hana i Nataša nisu krile da su razoružane pred harizmom petogodišnje Katje, a Nataša je o svojoj mlađoj naslednici napisala sledeće:

– Ne mogu nista da napišem jer toliko cmizdrim od jutros, od sreće i ponosa naravno, to ću sutra kada rođus prođe. Moja si najveća ljubav i radost, moj si ponos i najveća snaga i moć. Ponosna na svaki korak koji zajedno pravimo, učiš me sta znači hrabrost, šta znači život. Voli te mama tvoja, Keti moja

Komentari (0)

Loading