Celebrity News

Katja Lazukić napisala pismo Deda-Mrazu! Poželela samo jedno, majka Nataša ne može da zaustavi suze: Moja devojčica je...

Novogodišnje želje Katje Lazukić

Katja Lazukić napisala pismo Deda-Mrazu! Poželela samo jedno, majka Nataša ne može da zaustavi suze: Moja devojčica je...

Dušan Petrović

Praznična euforija već se uselila u domove mnogih porodica, a u domu Nataše Bekvalac praznici se s radošću očekuju! Njena mlađa naslednica već je napisala pismo Deda-Mrazu, a ponosna mama sa javnošću je podelila novogodišnje želje Katje Lazukić.

I dok mnoga deca žele igračke, novi telefon i brojne druge skupocenosti, skromna devojčica poželela je samo jedno - nove knjige za svoju biblioteku.

Pročitajte: Muke jedne majke - Katja Lazukić ima simpatiju, Nataša podelila kroz šta prolazi sa mlađom naslednicom (FOTO)

 Katja je u pismu Deda-Mrazu napisala čitav spisak novih knjiga: "Dragi Deda-Mraze, trudila sam se da budem dobra cele godine..."

Instagram

 

Jasno joj je da Deda-Mraz zna da ona već ima puno igračaka, pa su novogodišnje želje Katje Lazukić bile napisane u ostatku pisma.

Pročitavši ovo, Nataša nije mogla da zaustavi suze radosnice, srećna što je petogodišnju naslednicu naučila skromnosti i vrlini i što njena ćerka još veruje u čuda.

 

Komentari (0)

Loading