Celebrity News

Ne mogu biti srećnija! Posle priznanja da je našla dečka, Goga Sekulić objavila prelepe vesti, najsrećniji je Vasilij Andrej

U životu pevačice sve više povoda za slavlje - sin Goge Sekulić proslavio rođendan

Ne mogu biti srećnija! Posle priznanja da je našla dečka, Goga Sekulić objavila prelepe vesti, najsrećniji je Vasilij Andrej

Ata Images

Pevačica Goga Sekulić nedavno je javnosti otkrila da je njeno srce ponovo zaigralo, i to za misterioznim sportistom. Zaljubljena, uspešna i euforična zbog predstojećih praznika, Goga je s oduševljenjem pripremala veliko slavlje za svog naslednika - sin Goge Sekulić proslavio je peti rođendan.

Vasilij Andrej, sin Goge Sekulić i Uroša Domanovića, ugasio je pet svećica na torti sa motivom Mikija Mausa, a mama se kao svake godine potrudila da svom mezimcu priredi proslavu za pamćenje.

Instagram

 

Uz fotografiju svog naslednika Goga je napisala: "Sine moj, želju znaš! Srećan rođendan!"

Pročitajte: Mama se malo zanela! Goga Sekulić otvorila vrata sobe malog Vasilija, prizor zatekao sve (FOTO)

Uz Vasilija Andreja u njegovom važnom danu našli su se najbliži članovi porodice, drugari, a njegova mama nije skidala osmeh s lica.

O svom nasledniku, svojevremeno, Goga je pisala sa puno emocija.

Instagram

 

"Sine, kada sam tebe rodila, moj život je postao stvaran i lep! Sve pre tebe bilo je lažno... Ti si mi uneo radost, sreću i najdivniju ljubav koja postoji! Da te Bog dragi čuva", stoji u jednoj od njenih objava na mrežama.

Komentari (0)

Loading