Celebrity News

Upoznali su se u srednjoj školi i od tada se nisu razdvojili: Đule Van Gog krije ženu godinama, a sada je jasno i zašto (FOTO)

Žena Đuleta Van Goga je nepoznanica za javnost

Upoznali su se u srednjoj školi  i od tada se nisu razdvojili: Đule Van Gog krije ženu godinama, a sada je jasno i zašto (FOTO)

ATA Images

Zvonimir Đukić jedan je od omiljenih domaćih rokera i najpopularnijih balkanskih muzičara i ne voli da se u medijima pojavljuje bez razloga. Porodicu ne želi da eksponira i zato je žena Žena Đuleta Van Goga nepoznanica za javnost.

Đule je imao sreću da je srodnu dušu upoznao još u srednjoj školi. Kako je jednom prilikom priznao njega nije lako trpeti, ali Julija je to nekako uspela.

Pročitajte: Zvonimir Đukić Đule - Nikada ne bih sinu nametao svoje ambicije

 – Da, od tada se ne razdvojismo! Prirodno je da svako nađe svoju srodnu dušu, eto, meni se izgleda posrećilo, pa je ja pre vremena pronađoh. Iskreno, nije lako trpeti čoveka kao što sam ja, čoveka koji iz dana u dan u punoj brzini živi u skladu sa spoznajom da je život bombona prepuna hormona – ispričao je Đule jednom prilikom za "Story" i istakao da je njegova supruga kvalitetna osoba.

– Žene su smirene, one nam dođu kao poglavice koje ako od starta ne skapiraju sa kim su se u kolo uhvatile, ode mast u propast. Očigledno je moja "školska" znala koga bira. Poseban je osećaj kad pored sebe imaš figuru stabilnog i iskrenog partnera, kad imaš pošteno, prirodno, duhovito i stalno nasmejano biće – objasnio je tada Đule.

Julija je Đuleta osvojila još tokom školskih dana, a ljubav iz klupe prerasla je u brak koji traje više od dve i po decenije.

Iako je u braku sa poznatim muzičarem, supruga Zvonimira Đukića odabrala je da živi život izvan javnog sveta, u čemu uspeva već dvadeset pet godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VAN GOGH (@musicvangogh)

O Juliji i njihovom braku Đule ne govori često, poštujući njenu odluku da porodični život čuvaju samo za sebe. Ipak jednom prilikom o odnosu sa suprugom frontmen grupe "Van Gog" ovako je govorio:

Pročitajte: Pevačica Sara Jo - On ne ume da izgovori moje ime, Đule, oprosti mi!

- Energija nam se prepoznala još onomad kada princeza nije bila uspešna u svojoj profesiji i mnogo pre nego li je letač postao javna ličnost. Kako je vreme odmicalo, ona je zasluženo postala kraljica. Danas živimo mirno, daleko od pogleda neupućenih, kao sav normalan svet, skriveni od naslovnih strana, povučeni u svoj mir, bogatiji za mnogobrojna prijateljstva, okruženi muzikom, u durskoj harmoniji i ritmu prebrze svakodnevice - rekao je tada on.

Koliko god se Đule trudio da skloni svoju lepu ženu, na Instagramu se može videti jedna zajednička fotografija.

Pročitajte: Zvonimir Đukić Đule - Svi imamo određenu dozu suza koje za života moramo da isplačemo

Instagram printscreen

 

Inače, Zvonimir i Julija imaju sina Simona, koji ima 24 godine i pravi je lepotan, a muzičar o njemu uvek govori s ponosom.

rts printscreen

 

- Često se zapitam preko koje je to noći baš tako brzo odrastao. Skockao je u svojoj mladoj glavi već sada neke planove za svoju budućnost, naravno, ne pitam o čemu je reč, ali osećam taj energetski pubertet, koji sinhrono prolazimo u više faza. Zajednički nam je taj Petar Pan, koji non-stop, kao dragstor, ludo skače i maše svojom kapom i s njegove i sa moje strane - rekao je muzičar ranije za "Story" .

Komentari (0)

Loading