Celebrity News

Imamo za hleb i jogurt: Goca Tržan o finansijama u braku - Raša čuva novac

Goca Tržan o finansijama govori bez ustezanja

Imamo za hleb i jogurt: Goca Tržan o finansijama u braku - Raša čuva novac

Pevačica važi za osobu koja na brojne teme govori otvoreno i bez ustezanja. Za nju tabu ne postoji pa je iskrena i kada se radi o strahovima vezanim za starenje, muško-ženskim odnosima, Goca Tržan o finansijama govori iskreno.

– Rasla sam u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac s tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televizora. Kad treba nešto da se plati, znalo se gde su pare – rekla je Goca koja se tog modela pridržava i u svom braku.

Pročitajte: Nisu pomogli ni jaki lekovi, ni terapija: Goca Tržan o bolesti supruga Raše - Išao je od lekara do lekara

– Nemam tu podelu ovo je moje, ovo je tvoje. Raša čuva novac, mi imamo tri firme, ali zna da troši kao prava žena. Zajedno zarađujemo novac i ne želim da delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo. Proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt i nama je dovoljno – rekla je Goca i još jednom istakla koliko je srećna što je njen suprug prihvata onakvom kakva jeste

– Ja iz babe u devojčicu nit mogu nit želim. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sledeće godine napuniti 50 banki i to mu ne smeta i ne remeti ga. Voli me takvu kakva jesam i to je velika sreća za jednu ženu. Najmanje ga zanima moja fizička lepota. Savetujem svoju ćerku, a i sve devojke, da traže muškarca koji će ih voleti takve kakve su, da se ne optereti što joj je izašla bubuljica i da li će mu se dopasti sa šminkom ili bez nje. Znala sam da je Raša taj i zahvalna sam mu na svemu – rekla je za „Star” Goca koja iz prvog braka ima ćerku Lenu koju je Raša prihvatio kao svoju.

Ostala sam trudna i bila sam presrećna zbog toga. Toliko sam sebi bila lepa, genijalna, posebna... Toliko sam želela svoje dete da nijedan znak pored puta nisam videla, a svi su bili tu.

Ata Images

 

 

– Onda sam se udala i desilo se to da sam bila zaljubljena u to što sam mama. Toliko sam bila srećna što je tu moje dete, nema veze što sam se ugojila i što sam bila debela... kakva god. Radilo me je to – rekla je Goca Tržan o odnosu sa Ivanom Marinkovićem i trudnoći i napomenula:

– Tek posle toga počela sam da uočavam znakove. Davala sam šansu zato što dolazim iz takve porodice, moji roditelji su u braku već 49 godina. Mojoj mami je tata prvi i jedini muškarac u životu, ja sam vaspitavana kao neko ko ceni brak, poštuje porodicu – priznaje ona i ističe da je institucija braka za nju svetinja, za razliku od veze pre zaveta.

Komentari (0)

Loading