Celebrity News

Ja sam OSTALA TRUDNA i mene više ništa ne zanima: Goca Tržan RASPLAKALA SVE objavom u emisiji (VIDEO)

Goca Tržan o odnosu sa Ivanom Marinkovićem i trudnoći ogolila dušu

Ja sam OSTALA TRUDNA i mene više ništa ne zanima: Goca Tržan RASPLAKALA SVE objavom u emisiji (VIDEO)

Goca Tržan o odnosu sa Ivanom Marinkovićem i trudnoći otvorila je dušu kod Milana Kalinića u emisiji "Preživeli", a njena ispovest izazvala je veliku pažnju u javnosti budući da je pevačica na ovako osetljive teme bez zadrške govorila.

printscreen

 

 

Kako je istakla, ona nije htela se uda za Ivana, ali da se takav splet okolnosti u njenom životu dogodio, ostala je trudna posle pet meseci zabavljAnja:

Pročitajte: Usvajanje deteta nam je uvek bila VELIKA ŽELJA - Goca Tržan objavom RASPLAKALA SVE, otkrila da joj je pomogao Sergej Ćetković (FOTO)

- Nisam htela da se udam uopšte, ostala sam u drugom stanju. Sad kad me pitaš, ja sam se sa Ivanom smuvala recimo 2. aprila, a već u septembru sam saznala da sam trudna. To je četiri ili pet meseci zabavljanja - rekla je i nastavila:

 

Luka Šarac

 

 

- Ostala sam trudna i bila sam presrećna zbog toga. Toliko sam sebi bila lepa, genijalna, posebna...Toliko sam želela svoje dete da nijedan znak pored puta nisam videla, a svi su bili tu.

Pročitajte: Crna Goco, šta si dočekala - Pogledajte kako se ćerka Lena ponaša prema majci, prizor iz porodičnog doma svim mamama SLOMIO SRCE

- Onda sam se udala i desilo se to da sam bila zaljubljena u to što sam mama. Toliko sam bila srećna što je tu moje dete, nema veze što sam se ugojila i što sam bila debela...kakva god. Radilo me je to - rekla je Goca Tržan o odnosu sa Ivanom Marinkovićem i trudnoći i napomenula:

 

Privatna arhiva

 

 

- Sve te signale opet negde godinu dana nakon rođenja deteta ti ne vidiš, ne spavaš... ženi se drastično promeni život u odnosu na muškarca.

- Tek posle toga počela sam da uočavam znakove. Davala sam šansu zato što dolazim iz takve porodice, moji roditelji su u braku već 49 godina. Mojoj mami je tata prvi i jedini muškarac u životu, ja sam vaspitavana kao neko ko ceni brak, poštuje porodicu - priznaje ona i ističe da je institucija braka za nju svetinja za razliku od veze pre zaveta.

 

Mirko Tabašević

 

 

- On je samo njoj biološki otac. Morala sam da smišljam razne načine, da se ne pali televizija kod babe i dede. Da ne dolazi u kontakt sa socijalnim mrežama kad je mala.

- Ona sada kada ukuca moje i njegovo ime, vidi njegove intervjue i stvari koje je izjavljivao za nju i mene, sada više nemam način da to sakrijem. Pored svih teških stvari i izgovorenih ružnih reči sa njegove strane, ja njoj nisam nikada nisam rekla ništa protiv njenog oca - ogolila je dušu Tržanova.

 

Komentari (0)

Loading