Celebrity News

Ona je meni prišla u restoranu: Jelena Karleuša otkrila detalje razgovora sa Prijom

Karleuša o Priji rekla ono što niko nije očekivao

Ona je meni prišla u restoranu: Jelena Karleuša otkrila detalje razgovora sa Prijom

Ata Images

Jelena Karleuša poznata je kao dama koja nema dlake na jeziku. Za kolege obično ima zamerke, ali i reči hvale.  Sa mnogima je na ratnoj nozi, ali sa nekim koleginicama se odlično slaže i podržava ih na svakom koraku.

Karleuša je o Priji govorila u superlativu i otkrila detalje njihovog razgovora u  jednom restoranu gde su se slučajno srele.

Pročitajte: Prija prvi put pokazala sina, svi zanemeli - Evo kako izgleda mali Aleksandar

- Prija je izuzetno prijatna žena koja mi je prišla s puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitanu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su isto tako megafine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj). I da me tim "mac-mac" pristupom potpuno razoružaju. Da sam muško, vrtela bi me oko prsta, kupila bih im po „Birkin“, ovako imaju svu moju podršku - napisala je Jelena u svom stilu.

Aleksandra Prijović postigla je ono što je malo kome pošlo za rukom. Beogradsku Arenu napunila je čak tri puta, a koncerti Aleksandre Prijović zapalili su region.

Ata Images

 

 

Ističe da joj je pored svega najvažnija podrška porodice koja je prati na svakom nastupu.

– Bez porodice ne idem nigde. Vrlo mi je bitno da su pored mene. Na svakom koncertu su sa mnom. Uvek mi isto kažu, požele mi sreću i raduju se zbog svega što se dešava. Trudim se da im udovoljim na svaki mogući način, oni su se sigurno molili da sve prođe kako treba, ništa im drugo nije trebalo. Mene su roditelji, i baka, i deka tako naučili da mi ništa ne treba. I mene kada pitaju, kada odem negde, šta ti treba, ja kažem samo voda – rekla je Aleksandra i još jednom oduševila obožavaoce.

 


 

Komentari (0)

Loading