Celebrity News

Našu pevačicu prevario muž, cela Srbija čula detalje: Afera od punih godinu dana

Najveće preljube na estradi

Našu pevačicu prevario muž, cela Srbija čula detalje: Afera od punih godinu dana

Ata Images

Najveće preljube na estradi prepričavaju se godinama, a posebno kada se odigravaju pred očima javnosti.  Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen u braku su bili čitavu deceniju i imaju dve ćerke, Ninu i Teu.

Činilo se da su savršen par, a porodičnu idilu narušile su glasine o Nikolinoj aferi sa igračicom Gordanom Gogom Aleksić, koja je zatim u javnost iznela detalje njihovog odnosa.

Pročitajte: Bez razmišljanja mu rekla DA! Ana Kokić presrećna, evo šta o tome misle Rađen i njihove naslednice

 - Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Top je u krevetu, nisam mogla da odolim - rekla je Goga 2016. godine prilikom učešća u jednom rijaliti-programu.

- Ja sam čula da je Ana saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je... Šta da se radi, to je život -  dodala je plesačica kasnije za domaće medije.

Blic TV printscreen

 

 

Ana nikada nije ove navode komentarisala za medije, ali je razvod sa Rađenom ipak usledio. Rastali su se sporazumno i Rađen za bivšu uvek ima reči hvale.

 - Mi smo se sporazumno razveli, shvatili smo da ne idemo u istom pravcu i sporazumo smo se razveli. Ana je divna majka i veliki borac - rekao je Nikola svojevremeno.

Ana od razvoda nije emotivnog partnera predstavljala javnosti, a vaterpolista se potom ponovo oženio - krajem 2022. godine zakleo se na večnu ljubav pevačici Milici Ristić sa kojom je dobio sina Alekseja.

 

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading