Celebrity News

Jelena Karleuša okitila dom pa otkrila: Potrošila sam nepotrebno puno para, a samo da vidite kako sve izgleda (FOTO)

Jelka Jelene Karleuše će vas raspametiti

Jelena Karleuša okitila dom pa otkrila: Potrošila sam nepotrebno puno para, a samo da vidite kako sve izgleda (FOTO)

Kako izgleda jelka Jelene Karleuše i kojim ukrasima će je pevačica ovoga puta s porodicom dekorisati, željno se iščekivalo od strane njenih fanova.

Pročitajte: Ona je meni prišla u restoranu- Jelena Karleuša otkrila detalje razgovora sa Prijom

Pop zvezda u duhu praznika obožava da ćerkama Niki i Atini napravi bajku, a svaki put neka nova ideja joj padne na pamet, interesantna, avangardna, drugačija i svakako lepa.

Instagram

 

I ovoga puta diva je nadmašila samu sebe u dekoraciji te je umesto jedne svoj dom ukrasila sa nekoliko predivnih zelenih jelki, koje je okitila lampicama a u dnu stavila džinovske crvene kugle

 

 

Jelka Jelene Karleuše, tačnije novogodišnja, praznična euforija u njenom domu još jednom je impresionirala mnoge, pojedine pomalo i začudila, svakako nikoga nije ostavila ravnodušnim, iako se njoj čini da praznike ne doživljava više sa entuzijazmom koji je posedovala ranije.

 

 

- Nemam nikakav osećaj da se bliži Nova godina… imam osećaj kao da je neki mart. To me nije sprečilo da sredim praznično obe kuće(u drugoj živi Alfa, to je ona veća i lepša) i da potrošim nepotrebno puno para zbog čega se sad nerviram kao i svake godine.

Pročitajte: Izgledali su kao da će ljubav trajati zauvek! Jelena Karleuša objavila jedinu zajedničku fotografiju Dragana i Divne Karleuše

- Sve u svemu, praznici nam stižu - napisala je Karleuša ispod snimka dnevnog boravka uređenog u bež-zlatne nijanse.

 

 

Ne sumnjamo da su Jelenine naslednice, za razliku od nje, oduševljene što se proslava nove godine i Božića bliži, te da će sa mamom i tatom Duškom naravno ispoštovati sve običaje, poželeti želju ali i dobiti željene poklone.

Komentari (0)

Loading