Celebrity News

U 7.15 ujutru, na naša vrata zakucao je Bogoljubov telohranitelj: Karleuša prvi put o razvodu od Bojana Karića - Za sve je on kriv

Brak Jelene Karleuše i Bojana Karića nije potrajao

U 7.15 ujutru, na naša vrata zakucao je Bogoljubov telohranitelj: Karleuša prvi put o razvodu od Bojana Karića - Za sve je on kriv

Pevačica Jelena Karleuša se za Bojana Karića, sina Sretena Karića, udala u septembru 2004, prvo u crkvi, a potom u Vili „Jelena”. Brak Jelene Karleuše i Bojana Karića nije potrajao, a pevačica je u jeku njihove ljubavi govorila o imenima koje su smislili za decu.

 - Oboje obožavamo decu i želimo veliku porodicu. Čak smo se odlučili i za ime našeg prvog deteta. Složili smo se da, ukoliko bude devojčica, dobije ime Srna, a dečak će se sigurno zvati Bojan junior. Naravno, ne planiramo kada ću ostati u drugom stanju, da li sada ili kasnije, jer je sve u božjim rukama. Ne vidim dete kao prepreku u karijeri - govorila je tada pevačica.

Pročitajte:Jelena Karleuša okitila dom pa otkrila - Potrošila sam nepotrebno puno para, a samo da vidite kako sve izgleda (FOTO)

- Mislim da će me ono samo oplemeniti. Moji obožavaoci bi verovatno voleli da me vide i u toj ulozi. Mislim da će naše dete biti najrazmaženije na planeti i znam da sam osoba koja će se maksimalno posvetiti porodici – ispričala je Jelena za „Ilustrovanu politiku” tada, ali papire za razvod potpisali su samo šest meseci kasnije.

Sin Sretena i Slavice Karić u intervjuu za Gloriju priznao je da je sa Jelenom Karleušom planirao da provede život.

- Ne bih se ženio da nije bilo tako. Sve je funkcionisalo lepo dok se neke stvari nisu desile. Šta je bilo bilo je, na to sam stavio tačku i živim svoj život - rekao je on tada i istakao da, uprkos svemu, nije razočaran.

- Ne, meni je dve godine bilo lepo i ne kajem se. Bilo mi je teško u početku, neke stvari nisam mogao da razumem, a onda sam se pomirio sa svim što se dogodilo. Presekao sam i sad živim super. Zadovoljan sam, izlazim, radim i uživam. Kad na nešto stavim tačku, okrenem drugi list i više se ne vraćam. Sad idem dalje – ispričao je on tada a Jelena je sada govorila o njihovom razvodu.

Ona je ispričala da je njegov stric Bogoljub kriv za njihov razvod!

- Taj momak je u svom telefonu imao „našu" ljubavnu prepisku. Sve one priče da sam uhvaćena na zadnjem sedištu „hamera" su izmišljene. Sve ovo može da potvrdi i Bojan! On zna da me nikada nije uhvatio na zadnjem sedištu. Mnogo bi mi olakšao da je rekao istinu u javnosti, jer sam prošla torturu. 

Brak Jelene Karleuša i Bojana Karića trajao šest meseci

- Bogoljub je bio protiv naše veze i to mi je rekao. Čak me je zabranio na BK TV. Lažirao je istraživanja u kojima sam ja posle Madlen Olbrajt najomraženija u Srbiji. On je, naravno, bio najvoljeniji. Objasnio mi je da negativno utičem na njegovu porodicu. Prozivao je on mene redovno na porodičnim ručkovima na kojima je bilo nas pedesetoro. Čovek je sedeo na čelu, svi ćute i jedu supu, a Bogoljub se obraća samo meni - ispričala je JK i objasnila kako je došlo do razvoda:

- Bojan je svoje isterao i oženio se, a Bogoljub se nije pojavio na svadbi. Bojana nikada nisam prevarila. Dva meseca posle svadbe, u 7.15 ujutru, na naša vrata zakucao je Bogoljubov telohranitelj, koji je meni bio dodeljen. Došao je i mom mužu u lice rekao da je u vezi sa mnom i da hoće da se oženi mnome. Bojan se spakovao i otišao iz stana. Ubrzo sam i ja otišla i od njegove majke sam tražila da mi pošalje papire da potpišem sporazumni razvod - rekla je za Informerov podkast Jelena.

Instagram

 

 

- Ništa mi nije trebalo, jer sam ja ipak bila i ostala šmekerka. Mnogi ne znaju da sam ja platila i naš medeni mesec u Dubaiju. Imao je on, ali sam baš zbog Bogoljuba to želela. Bogoljub je njemu ‘ukidao’ novac, ali mu je otac davao. On nas je podržavao. Bojana sam mnogo volela. Možda i najviše. Čitava situacija me je pogodila... - rekla je pevačica.

Bojan Karić je sreću pronašao pokraj Maše Nikolić, a kojom uživa u skladnom brakum a kruna njihove ljubavi jesu blizanci Teodor i Tara. Jelena iz braka sa Duškom Tošićem ima ćerke Niku i Atinu.

Komentari (0)

Loading