Celebrity News

Proklinjao sam novac, karijeru i zakleo se da mikrofon neću uzeti u ruke: Miroslav Ilić je ovu ženu obožavao, a na samrti joj obećao jedno

Koncert Miroslava Ilića održan u Areni

Proklinjao sam novac, karijeru i zakleo se da mikrofon neću uzeti u ruke: Miroslav Ilić je ovu ženu obožavao, a na samrti joj obećao jedno

Ata Images

Miroslav Ilić održao je koncert u Areni koja je bila popunjena do poslednjeg mesta. Publika je uživala u legendarnim hitovima, njegova porodica je sedela u prvim redovima, a najviše pažnje privukao je dolazak ćerke Marije koja je pristigla u društvu supruga Dragana Šutanovca i sina Predraga.

Koncert je započeo uz svoje legendarne hitove i posebno obraćanje publici koje je izazvalo veliku pažnju cele javnosti.

Pročitajte:Očeva najveća ljubav i majčina kopija! Ova misteriozna dama je ćerka Miroslava Ilića i supruga POZNATOG političara

Žena koja je zaslužna što Miroslav nikada nije odustao od muzike je njegova majka koja je preminula kada je pevač imao samo 25. godina.

 - Nikad mi nije bilo teže. Proklinjao sam novac, turneju, karijeru, pesmu... Čak sam se zarekao da više nikad neću uzeti mikrofon u ruke. Osećao sam se kao da mi je pesma ukrala poslednje dane koje sam morao da provedem pored najdraže osobe. Kada sam se vratio iz Bugarske i ugledao majku, znao sam da su joj sati odbrojani - rekao je pevač, kome je njihov poslednji susret sa majkom zauvek urezan u sećanju.

- Rekla mi je: „Sine, pesma je tvoj život, hleb tvoje dece. Znaj, tvoja pesma je potrebna mnogima. Ti sam ne znaš koliko radosti donosiš ljudima koje nikad nisi ni sreo, ni video. To je za tvoju majku, koja te je naučila da pevaš, najveća hvala. Zato, molim te, nastavi sa pesmom, a ja ću se lečiti zamišljajući kako pevaš i veseliš ljude. Obećaj mi da ćeš zbog mene nastaviti da pevaš sve dok te grlo služi i pesma priziva - ispričao je za "Hit" pevač.

Ata Images

 

 

Mama mi je umrla sa 47 godina, kad je meni bilo 25. Mnogo mi je žao što nije dočekala da vidi da sam nešto napravio i stekao u životu. Mislim da sam sve dobre osobine nasledio od nje. Obožavao sam je, bila je vrlo posvećena i brižna – rekao je Miroslav, koji je poslušao majčin savet i posle njene smrti nastavio da se bavi muzikom:

 

Komentari (0)

Loading