Celebrity News

Očeva najveća ljubav i majčina kopija! Ova misteriozna dama je ćerka Miroslava Ilića i supruga POZNATOG političara

Ćerka Miroslava Ilića udata za ovog poznatog političara

Očeva najveća ljubav i majčina kopija! Ova misteriozna dama je ćerka Miroslava Ilića i supruga POZNATOG političara

Ćerka Miroslava Ilića očeva je mezimica. Marija ipak bira da se u javnosti što ređe pojavljuje, te je možemo videti uglavnom na očevim koncertima. Ipak, kada se u javnosti pojavi, opšti utisak je da je supruga nekadašnjeg ministra odbrane kopija svoje majke Gordane.

Ćerka Miroslava Ilića godinama je u braku sa političarem i nekadašnjim ministrom Draganom Šutanovcem, kome je podarila dva sina, Predraga i Strahinju.

ATA Images

 

Više od dve decenije Marija i Dragan su u skladnom braku, kome je kumovao Boris Tadić, nekadašnji predsednik Srbije. 

Pročitajte: Stigao dokaz! Konačno je jasno šta Miroslav Ilić misli o svom zetu - Posle ovoga će svi pričati o njima!

Ćerku Miroslava Ilića Dragan je upoznao u kafiću, a ispričao je svojevremeno i anegdotu koja je obeležila njihovo poznanstvo.

- Kada smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: "Kao onaj pevač Miroslav Ilić?" Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: "Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks." Tek onda sam saznao da je ćerka poznatog estradnog umetnika - ispričao je Šutanovac svojevremeno.

ATA Images

 

Marija Ilić, danas Šutanovac, studije menadžmenta završila je u Velikoj Britaniji i Francuskoj, radila je na rukovodećim pozicijama u čak nekoliko banaka i uz zavidnu karijeru uspela je da bude posvećena majka.

Komentari (0)

Loading