Celebrity News

Doživela sam ogromnu bol: Ceca prvi put o gubitku koji joj je obeležio 2023. godinu

Gubitak Cece Ražnatović obeležio joj je godinu

Doživela sam ogromnu bol: Ceca prvi put o gubitku koji joj je obeležio 2023. godinu

ATA Images

Kraj godine je vreme za sumiranje i pravljenje retrospektiva. Gubitak Cece Ražnatović obeležio joj je godinu, ali je imala i mnogo lepih trenutaka.

- Bila je šarolika. Imala sam mnogo uspešnih koncerata, mnogo radosti, sreće, a imala sam i deo kad sam doživela ogromnu tugu i bol kada je Anastasija u pitanju. Pa, opet radosne vesti, Bogdana i Veljko čekaju treću bebu, dečaka - rekla je Ceca i istakla da ona uvek gleda život sa pozitivne strane.

Pročitajte:Vreme je da kažem šta mi je na duši -Anastasija Ražnatović konačno otkriva ISTINU o snaji Bogdani

- Bila je oscilatorna, šarolika. Ne mogu da kažem da je bila ružna, ne mogu da kažem ni da je bila blistava, ali život ide dalje, gleda se na nešto pozitivno, lepo. Meni je bitno da je ona dobro - priznala je emotivna Ceca.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj sa puno ljubavi iščekivali su da na svet stigne njihova devojčica. Ipak, bajka se, nažalost, raspršila kao oblak od sapunice, a njih dvoje doživeli su veliki udarac kada je Anastasija izgubila bebu. Anastasija Ražnatović gubitak bebe preteško je podnela, pa je ulogu da tužnu vest podeli sa javnošću, na sebe preuzeo njen suprug Nemanja.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubli našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti. Hvala na razumevanju - glasilo je Nemanjino saopštenje koje je rastužilo čitavu javnost.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading