Celebrity News

Vreme je da kažem šta mi je na duši: Anastasija Ražnatović konačno otkriva ISTINU o snaji Bogdani

Bogdana i Anastasija Ražnatović - svi detalji odnosa

Vreme je da kažem šta mi je na duši: Anastasija Ražnatović konačno otkriva ISTINU o snaji Bogdani

Anastasija Ražnatović već neko vreme sa suprugom živi daleko od Srbije, a ne krije da joj određeni članovi porodice posebno nedostaju. Iako joj na prvom mestu fale bratanci, Željko i Krstan, sada je na svom Instagramu objavila fotografiju sa još jednom osobom koja joj nedostaje, snajom Bogdanom.

Nikada Bogdana i Anastasija Ražnatović nisu krile da imaju odnos ispunjen ljubavlju, poštovanjem i podrškom, kao i da vreme koje provode zajedno u vili u Ljutice Bogdana uvek bude ispunjeno smehom.

Pročitajte: Ni Bogdana, ni Ceca - Najvažnija žena u životu Veljka Ražnatovića slavi rođendan

Dok je Tasa živela u Beogradu njih dve su redovno izlazile zajedno, a upravo fotografiju iz jednog takvog provoda Anastasija je objavila na svom Instagramu uz opis "Moj Snajkić" i emotikon srca.

Instagram

 

Bogdana će Anastasiji sledeće godine podariti trećeg bratanca, a Anastasija nikada nije krila da je od prvog dana znala da je ona savršen izbor za njenog brata.

Pročitajte: Ko još voli zaovu? Dugo se nagađalo - Misteriozna Bogdana otkrila kako se Anastasija ponaša prema njoj (FOTO)

- Bogdana već godinu i po živi kod nas, to je sada i njena kuća. Divno se slažemo, ona je super, puno je volimo. Ušla nam je pod kožu vrlo brzo i dobra je devojka, što je najvažnije - pričala je Anastasija svojevremeno, pa otkrila da je snaju sama birala.

 

 

- Sećam se da su pisali da smo Bogdana i ja u svađi, ali to nije istina. Ja sam Veljka upoznala sa Bogdanom, njihov odnos je zaista divan, kao i moj i njen. Mnogo je volim, tako da je stavila bih tačku na te glasine da smo nas dve u zategnutim odnosima, to zaista nije tako.

Komentari (0)

Loading