Celebrity News

Bekvalac uslikana u stajlingu koji je Karleuša ponela par sati ranije - Dočekali je jezivi komentari: Ženo, menjaj stilistu ili stajling

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac imaju mnogo toga zajedničkog, čak im je isti i pogled na modu

Bekvalac uslikana u stajlingu koji je Karleuša ponela par sati ranije - Dočekali je jezivi komentari: Ženo, menjaj stilistu ili stajling

ATA Images, Boško Karanović

Dugogodišnje prijateljstvo gaje Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac.

Nikada među njima nije bilo zle krvi, naporotiv uvek su jedna drugu medijski podržavale, a nije tajna da se i privatno čuju, te da se jedna drugoj odazivaju na pozive povodom rođendanskih slavlja.

Pročitajte: Uhvatila sam ga sa nekom devojkom - Jelena Karleuša prvi put o razvodu koji je obeležio njen život - Ponavljao je: „Nisam te prevario!”

Svi se od prvog dana pitaju šta osim ljubavi prema muzici vezuje dve koleginice. Izgleda da je to prvenstveno privrženost ćerkama, radu, publici, ali i modi.

 

 

Istini za volju, Nataša je nekoliko puta do sada isticala kako voli da je lepa i sređena, da joj je važno da je inovativna, drugačija, ali je takođe priznala da je za njen stajling uglavnom odgovorna njena mlađa sestra Kristina koja je po vokaciji stilista.

Instagram

 

Za razliku od Nataše, Jelena je veoma posvećana modi. Strogo prati trendove, a nije tajna da scensku garderobu vrlo često sama osmišljava.

 

 

Iako joj mnogi zameraju na povremeno vrlo slobodnom odevanju pred publikom, svi se bez izuzetka slažu da Jelena za privatne prilike uvek prevaziđe i samu sebe.

Njen stajling tada uglavnom prate skupocene krpice kupljene u inostranstvu u buticima renomiranih brendova, papreno skup asesoar u vidu cipela i šešira, ali i tašni čijom prodajom bi zasigurno mogao da se kupi stan.

Ata Images

 

Upravo takva jedna modna kombinacija sve je ostavila bez daha kada se Karleuša juče pojavila na glasanju, a nekoliko sati kasnije iste komade obukla je Nataša za potrebe snimanja jedne emisjie.

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac u javnosti gaje sličan stil odevanja, ipak ovako nešto niko nije očekivao.

Garderoberi obe dame prepune su unikatnih komada, pa je prosto neverovatno da su se istovetno odenule.

printscreentvnova

 

Reč je o crnoj haljini, mat potpuno zatvorenim crnim čarapama i crnim salonkama. Jedina razlika u stajlingu dve diva je što Natašin autfit ne sačinjavaju šešir i tašna, dok Jelena nema oversajz volane kod grudi.

Pročitajte: Nataša Bekvalac u susret praznicima priznaje - Moj život nije bajka, ne znam da odaberem muškarca (VIDEO)

Na prvi pogled utisak je isti, pažnjom stiliste to je moglo da se izbegne, ovako su dve drugarice postale tema „instangramera“, koji komentarišu, ocenjuju i biraju strane.

printscreentvnova

 

Koja je varijanta po vašem mišljanju bolja i kojoj lepše stoji?

Komentari (0)

Loading