Moda

Marija Šerifović pokazala svoj garderober, pa otkrila više nego što je planirala! Detalj skriven u ćošku svima bode oči (FOTO)

Modni stil Marije Šerifović upečatljiv je, a opet dosta klasičan i jednostavan

Marija Šerifović pokazala svoj garderober, pa otkrila više nego što je planirala! Detalj skriven u ćošku svima bode oči (FOTO)

Miomir Milić za story

Modni stil Marije Šerifović blizak je mnogima. Klasične, jednobojne majice, ukrašene blagim printom, uske farmerke i patike komadi su koje gotovo svi obožavaju i imaju u svom garderoberu. 

Povremeno ona doda kačket, kožnu ili teksas janku i to je više-manje sva mudrost kada je reč o Marijinom stajlingu.

Pročitajte: Duga kosa, satenska bluza, MRŠAVA - Zumiraćete fotografije Marije Šerifović koje su konačno pred vama (FOTO)

Istini za volju, pobednica Eurosonga za 2007. godinu obožava i odela, mada u manjoj meri, ali budući da joj odlično stoje i znače joj za svečane prilike i njih vrlo brižljivo bira kada ode u šoping.

Ata Images

 

Najviše kupuje tokom boravka u svom domu u Americi. Tada obilazi omiljene radnje, kojih nažalost u Srbiji još uvek nema, dok u domovini ona sarađuje sa poznatijim kreatorima.

Izuzetno je izbirljiva po pitanju garderobe, najviše otkako je skinula više od 15 kilograma. Sve mora da je usklađeno i na svom mestu, a pokazalo se da je takva i domaćica.

Instagram

 

U svom domu ona zahteva red i čistoću, ima ženu koja joj u tome pomaže, povremeno joj svraća i mama Verica, zadužena za kuhinju, dok uporedo ona lično održava higijenu koja je uvek na zavidnom nivou.

Najbolje tome svedoče fotografije i snimci iz Marijinog stana, koje ona gotovo svakodnevno sa fanovima deli na društvenim mrežama i svom You tube kanalu.

Pročitajte: Pogled na zidove sve govori - Pogledajte u kakvom stanu je odrasla Marija Šerifović, ne stidi se da pokaže (FOTO)

Nedavno je čak za njihove oči ona otvorila i vrata svog garderobera, gde je sve složeno kao pod konac.

Na jednoj od polica su majice, na drugoj duksevi ispod fioka sa čarapama i donjim vešom kačketi i ostali asesoar.

Instagram

 

Garderober Marije Šerifović zapao je za oko čak i onima koje nije mnogo zanimalo šta ona tamo skriva, jer je posebnog dizajna. Reč je o crnom ormaru sa staklenim vratima.

 

Komentari (0)

Loading