Celebrity News

Ovu USPEŠNU UMETNICU ste TOLIKO PUTA videli na TV-u, a niste znali da je supruga Slavka Štimca (FOTO)

Žena Slavka Štimca izgleda ovako

Ovu USPEŠNU UMETNICU ste TOLIKO PUTA videli na TV-u, a niste znali da je supruga Slavka Štimca (FOTO)

Amir Hamzagić/ATA Images

Glumac Slavko Štimac oduvek se trudio da odvoji privatno od poslovnog, te se o njegovoj karijeri zna daleko više nego o privatnom životu. Upravo zato žena Slavka Štimca prava je misterija za domaću javnost.

Žena Slavka Štimca podjednako je uspešna umetnica, Vesna Golubović, koja je završila Fakultet likovnih umetnosti, nakon čega se preselila u Njujork.

Pročitajte: Pre supruge Vesne voleo je NJU - Sa OVOM KOLEGINICOM je SLAVKO ŠTIMAC godinama živeo pod istim krovom, ali je nije odveo pred oltar (VIDEO)

- Nije to bila hrabrost kako mnogi misle, više ludost. Otišla sam kao da idem na izlet, sa jednom torbom u kojoj su bile dve knjige: „Srpske junačke pesme“ i „Novi zavet“. Imala sam nešto malo para, nisam znala engleski, ali sam bila rešena da tamo zauvek ostanem ‒ ispričala je svojevremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Galerija B2 (@galerijab2)

 

U Njujorku je ostvarila zavidnu karijeru, te je autorka mnogih samostalnih i kolektivnih izložbi, oprobala se u dizajniranju knjiga i radila je scenografiju za moderni balet. Nakon brojnih uspeha, ipak je odlučila da se vrati u Srbiju.

Sa suprugom se u javnosti gotovo nikada ne pojavljuje, jer ovaj umetnički par voli da uživa u prirodi i obilasku hercegovačkih manastira, kažu dobro upućeni prijatelji.

Komentari (0)

Loading