Celebrity News

Ovako to izgleda kada Sanja Marinković sinu slavi 16. rođendan: Strahinja je frajer i po, sve devojčice iz razreda se lepe za njega (FOTO)

Sin Sanje Marinković napunio 16 godina

Ovako to izgleda kada Sanja Marinković sinu slavi 16. rođendan: Strahinja je frajer i po, sve devojčice iz razreda se lepe za njega (FOTO)

Sin Sanje Marinković na današnji dan pre 16 godina stigao je na svet.

Pročitajte: Sanja Marinković u odelu koje je hit sezone - Brutalno dobro izgleda, model za koji ne treba žaliti novac

Harizmatičnoj voditeljki i njenom tadašnjem suprugu Aleksandru Uhrinu ostvarila se želja da postanu roditelji predivnog mališana, koga uprkos razvodu i dan-danas zajedno odgajaju.

 

 

Sin Sanje Marinković od prvoga dana školovanja pohađa privatnu ustanovu, gde su pravila izuzetno stroga, a budući da se tradicionalne vrednosti poštuju kod kuće nije čudo što on izrasta u predivnog mladića, prvo vrlo obrazovanog, a potom i zgodnog i privlačnog devojčicama svog uzrasta. 

Instagram

 

Ako je na tatu, veruje se da je Strahinja neodoljiv, na žalost voditeljka još njegove fotografije slabo objavljuje preko Instagrama.

Danas je napravila izuzetak jer mu je rođendan.

Ata Images

 

Dok pola Srbije slavi Svetog Nikolu, a druga polovina ide na slavu, Sanja svom nasledniku obeležava rođendan.

Pročitajte: Sanja Marinković se godinama nosi sa velikim zdravstvenim problemom - Sve se doznalo, sin joj je najveća podrška

„Ponosna mama. Moja najveća ljubav danas 16. Rođen na Svetog Nikolu“, napisala je voditeljka ispod Strahinjine slike iz detinjstva, a veruje se da je svom jedincu ona priredila žurku za pamćenje ili, ako nije, da će to u skorije vreme učiniti, te da će joj bivši suprug u tome pomoći.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading