Celebrity News

Dom Olivere Kovačević zavijen u crno: Novinarka ne može da dođe sebi, sve se prebrzo dogodilo (FOTO)

Tuga Olivere Kovačević velika je

Dom Olivere Kovačević zavijen u crno: Novinarka ne može da dođe sebi, sve se prebrzo dogodilo (FOTO)

ATA Images

Tuga Olivere Kovačević retko kada se može videti na licu popularne novinarke, nekada voditeljke i urednice zabavnog programa Javnog servisa.

Pročitajte: Olivera Kovačević se prepolovila! Svaka koščica joj se vidi, obrazi upali, fanovi zabrinuti - Šta si to, ženo, sa sobom uradila (FOTO)

Svoju intimu ili pravi osećaj, kakav god on bio, nelagodan, lep ili pak samo zadovoljavajuć pronašla je način da sakrije. 

Instagram

 

Da li je to takozvani poker face koji jedini ide u prilog onome „Show must go on”, ili se možda s godinama i iskustvom bivša reporterka a potom i autorka političkih emisija kalila pa do savršenstva dovela veštinu kako da emocije sakrije.

Tuga Olivere Kovačević na današnji dan, međutim, nije se mogla sakriti, a sve zbog dugogodišnje prijateljice i saradnice Aleksandre Mace Trajković, koja je preminula u 57. godini života posle iznenadne i kratke bolesti.

Ata Images

 

Aleksandra je svoju karijeru započela 90-ih godina na Televiziji Politika, a skoro tri decenije radila je na Radio-televiziji Srbije kao televizijski i filmski šminker i masker.

Ata Images

 

Javni servis smatrala je svojim domom, kako ga između ostalog i Olivera vidi, a sve zaposlene u njemu kao svoju porodicu.

Uvek sa osmehom, dobrom energijom i lepim mislima, nažalost, prerano je napustila ovaj svet zbog čega ni Kovačevićeva ni njene ostale kolege ne mogu da dođu sebi.

Pročitajte: Lepe vesti stižu iz doma Olivere Kovačević! KONAČNO je drži u rukama! Svi čestitaju (FOTO)

Bivša urednica zabavnog programa u to ime objavila je Macinu sliku i napisala kratko: „Maca”.

Instagram

 

Mnogo su ove reči kazale, mnogo više nego čitavi citati i vrlo verovatno to da je skrhana od bola.

Komentari (0)

Loading