Celebrity News

Momak za ženidbu: Vuk Kostić oduševio kako je dekorisao stan - Jelka je posebna priča (FOTO)

Dom Vuka Kostića nije klasičan momački

Momak za ženidbu: Vuk Kostić oduševio kako je dekorisao stan - Jelka je posebna priča (FOTO)

Dom Vuka Kostića predivno je uređen. Ako je suditi po fotografiji koju je glumac objavio nedavno na svom Instagram profilu, reč je o stanu u potkrovlju u kom preovlađuje bela boja.

Pričitajte: Daleko od Slobode pronašao svoju SLOBODU! Evo s kim Vojin Ćetković uživa na brodu, fotka govori više od 1000 reči

Prozori u stanu, koji je inače nasledstvo od oca, su krovni, trpezarijski nameštaj braon nijanse a u samom centru su garnitura, noćni stočić i tepih belo-bež nijanse.

Instagram

 

Upravo tu negde, dramski umetnik kog odnedavno gledamo u drugom delu serije "Pevačica", postavio je jelku i predivno je ukrasio.

Plave i crvene kugle su u fokusu, kao i lampice.

Jakov Simović/Gloria

 

Svi koji su imali priliku da pogledaju pomenutu fotografiju glumca, obratili su pažnju na njegov momački kutak koji je došao do izražaja, a isto tako znatan utisak ostavila je njegova nova frizura, očigledno uređena za potrebe projekta.

Dramski umetnik, naime, glumi homoseksualca i čini se da se u tome odlično snašao.

Pročitajte: Daleko od Slobode pronašao svoju SLOBODU! Evo s kim Vojin Ćetković uživa na brodu, fotka govori više od 1000 reči

Komentari gledalaca su fantastični, pa tako dok jedni hvale njegovu izvedbu, drugi mu udeljuju komplimente povodom odlične novogodišnje dekoracije, zbog koje je dom Vuka Kostića još jednom tema medija.

Instagram

 

Umešnost glumca da uredi stan, pritom da ga ukrasi u skladu s praznicima, svrstao ga je još jednom među najpoželjnije neženje.

Komentari (0)

Loading