Celebrity News

Daleko od Slobode pronašao svoju SLOBODU! Evo s kim Vojin Ćetković uživa na brodu, fotka govori više od 1000 reči

Fotografija Vojina Ćetkovića naširoko se komentariše

Daleko od Slobode pronašao svoju SLOBODU! Evo s kim Vojin Ćetković uživa na brodu, fotka govori više od 1000 reči

Ata Images

Fotografija Vojina Ćetkovića zapalila "Instagram".

Jedan od mnogima omiljenih glumaca pored uspeha na poslovnom planu i te kako je ispunjen i na privatnom polju, dugi niz godina uživa u skladnom braku sa Slobodom Mićalović sa kojom ima dve preslatke devojčice i oni su nesumnjivo jedan od najskladnijih parova naše javne scene.

Boško Karanović

 

 

Predivna porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku i trudi se da što više vremena provodi zajedno, međutim, iako su na društvenim mrežama veoma aktivni, oni svoju privatnost brižljivo čuvaju od znatiželjne javnosti.

Miša Obradović

 

 

Svaka fotografija Vojina Ćetkovića i njegove drage privuče veliku pažnju i izazove mnoštvo reakcija, a budući da smo od glumca navikli da uglavnom deli objave sa snimanja, mnogi su se iznenadili kada su ovu najnoviju ugledali.

Pročitajte: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uslikani zajedno posle šest meseci - Hoće li vam posle ove fotografije i dalje biti omiljeni bračni par?

Veliki broj pratioca bio je oduševljen prizorom jer je on konačno podelio trenutak iz svoje svakodnevnice, a fotografija Vojina Ćetkovića na kojoj pozira sa prijateljem i kolegom, u rekordnom roku prikupila je mnoštvo lajkova i komentara.

Dok su poput pravih mornara uživali u brodskim avanturama, popularni glumci napravili su pauzu za selfi i doslovno zapalili društvene mreže.

Instagram

 

 

- Ka poziciji...potpuno nespremni - opisao je fotku koja svedoči njihovom veoma dobrom raspoloženju, a mnogi su se zapitali gde je u ovim opuštajućim trenucima lepa Boba.

Da li zbog brojnih obaveza kojim je preokupirana, glumica nije sa svojim mužem ili je pak odlučila da mu da malo vremena za sebe, nije nam poznato, u svakom slučaju čim se "momci" usidre, Vojin će nesumnjivo pohrliti u zagrljaj svojoj voljenoj.

Komentari (0)

Loading