Celebrity News

Izvadila je telefon i uperila prstom! Jelena Karleuša prvi put otkrila detalje razgovora sa Prijovićkom

Odnos Aleksandre Prijović i Jelene Karleuše ponovo je tema

Izvadila je telefon i uperila prstom! Jelena Karleuša prvi put otkrila detalje razgovora sa Prijovićkom

Ata Images

Jelena Karleuša održala je konferenciju za novinare povodom nastupa u Beogradu, 1. januara, i kao što se očekivalo odnos Aleksandre Prijović i Jelene Karleuše ponovo je tema.

Naime, Jelena je detaljno iznela sve što se dogodilo između nje i Aleksandre kada su se slučajno srele u jednom beogradskom restoranu.

Pročitajte: Ona je meni prišla u restoranu - Jelena Karleuša otkrila detalje razgovora sa Prijom

- To je bilo neverovatno. Ulazila sam u restoran i učinilo mi se da mi u susret ide neko dete, devojčica od 12-13 godina. Jedna lepa, sitna i mršava devojčica, koja mi je rekla: "Ej!" Ja sam joj isto rekla: "Ej!" Pošto ja na štiklama imam jedno dva metra, učinilo mi se stvarno da je dete bez šminke. I kad je rekla: "Aleksandra", ja sam u tom momentu prepoznala Prijovićku - ispričala je Jelena.

Ata Images

 

- Sa puno poštovanja mi se javila i onda sam je ja vratila u restoran i tamo smo se lepo ispričale. Bio joj je tu i muž. Oduševila me je koliko je neposredna i dobrodušna i koliko nije zatrovana onim što su društvene mreže napravile od našeg odnosa. Rekla sam joj da sve ono što se pisalo da mislim na nju, da to nije tako. Onda je izvadila telefon i pokazala da sam u stvari mislila na nju, pa sam joj rekla da mi to više ne pokazuje - našalila se Jelena, a onda otkrila da je među njima sada sve u redu.

- Izgladili smo sve odnose. Jako me je iznenadila, skromna je i lepo vaspitana. Pokazala je puno poštovanje prema meni i tu me je kupila.

Komentari (0)

Loading