Celebrity News

Pre Maje voleo je NJU: Dragan Bjelogrlić OVOM poznatom muškarcu preoteo devojku (FOTO)

Bivša devojka Dragana Bjelogrlića - tema o kojoj se malo zna

Pre Maje voleo je NJU: Dragan Bjelogrlić OVOM poznatom muškarcu preoteo devojku (FOTO)

Ata Images

Dragan i Maja Bjelogrlić godinama su u srećnom braku. Nekadašnja manekenka još važi za jednu od najlepših žena u Srbiji, te je u beogradskim krugovima uz osmeh zovu srpska Monika Beluči.

Ipak, pre nego što je sreo svoju Maju, na snimanju jedne televizijske reklame, mnogo devojaka ponelo je titulu bivša devojka Dragana Bjelogrlića. Zgodni srcelomac nikada nije govorio javnosti o svojim vezama, ali jednu anegdotu iz emotivnog života otkrio je njegov saradnik, snimatelj i direktor fotografije mnogih serija i filmova Radan Popović.

Pročitajte: Bjela spakovao kofere i bez mnogo objašnjenja napustio Maju - Evo gde je sada i koja svetska lepotica je uz njega (FOTO)

- Bio sam u vojsci i ostavila me je cura. Došao sam u Beograd i saznao da mi je neki tamo Bjela preoteo devojku. Sada smo u dobrim odnosima, a tada sam ga mrzeo - otkrio je Popović jednom prilikom.

Ata Images

 

Kada je Popovićeva devojka postala bivša devojka Dragana Bjelogrlića, život im je ukrstio put, te su sarađivali na seriji "Tajkun".

- Kad se to desilo, nisam ga poznavao. Naše upoznavanje nije bilo prijatno, ali iz jednog takvog nesporazuma rodilo se veliko prijateljstvo - prisetio se Bjela početka druženja sa Radanom.

Komentari (0)

Loading