Celebrity News

Cenjeni dizajner Igor Todorović komentariše odevanje poznatih: Evo šta je poručio Breni a šta Jovani Joksimović (VIDEO)

Igor Todorović o poznatima - komentari su privukli pažnju javnosti

Cenjeni dizajner Igor Todorović komentariše odevanje poznatih: Evo šta je poručio Breni a šta Jovani Joksimović (VIDEO)

Boško Karanović

-Stil treba da bude tema koja nije opterećujuća. To je nekad pre stvar stava. Imate one koji će u beloj majci izgledati bolje nego neko u najluksuznijem komadu, i obrnuto. U tom smislu je važan stav i odgovornost prema tome- reči su međunarodno priznatog dizajnera Igora Todorovića koji se pre par dana upravo pričajući o o ovoj temi, tačnije stilu poznatih našao na mestu našeg sagovornika.

Pročitajte: Niko nije ni znao da je oženjen- Supruga i ćerka Igora Todorovića prvi put u javnosti, pogledajte kako izgledaju (FOTO)

Igor Todrović o poznatima imao je mnogo toga da kaže.

Boško Karanović

 

Kao neko ko je vrlo cenjen u svom poslu, kao neko ko je imao prilike da sarađuje sa nekim od najuticajnijih ljudi iz estradne, društvene i političke sfere, kao neko ko se može pohvaliti školovanjem na rimskoj akademiji visoke mode "Koefija", kao neko ko svojim kreacijama s lakoćom stiže do srca modnih konzumenata i crvenih tepiha, kao neko ko niže priznanja i komplimente svetskih stručnjaka mogao se osmeliti i reći i pokoju grubu reč i niko ama baš niko na tome mu ne bi mogao zameriti.

Boško Karanović

 

Nasuprot tome on je na svoj skromni, ali svakako upečatljiv način, pred kamerama Story.rs izneo jasan stav o odevanju zvezda, uporedo sa tim otkrio nam je neke novitete kojima odnedavno može da se pohvali a tiču se njegovog ateljea i proširenja na italijansko tržište.

Pročitajte: Igor Todorović u modnom žiriju opleo po devojci Miloša Bikovića- Ni druge zvezde nisu bolje prošle (VIDEO)

Šta je sve Igor Todorović o poznatima rekao, šta ga je navelo na odluku da otvori atelje i van granica naše zemlje i kakve svetske saradnje planira pogledajte u videu ispod.

Komentari (0)

Loading