Celebrity News

Niko nije ni znao da je oženjen: Supruga i ćerka Igora Todorovića prvi put u javnosti, pogledajte kako izgledaju (FOTO)

Supruga i ćerka Igora Todorovića pružile su podršku dizajneru

Niko nije ni znao da je oženjen: Supruga i ćerka Igora Todorovića prvi put u javnosti, pogledajte kako izgledaju (FOTO)

Čak i oni koji modnu scenu ne parte preterano upućeni su u rad Igora Todorovića, istaknutog modnog dizajnera čiji brend se odlikuju visokim kvalitetom materijala i izrade. Široj javnosti on je poznat i kao stilista predsednika Srbije Aleksandra Vučića, dok njegove kreacije neretko bira i prva dama Tamara Vučić. Veliki talenat, marljivi rad i velika upornost doneli su mu brojne nagrade i priznanja, te ne čudi činjenica da je sinoćna revija održana u Narodnom pozoristu okupila veliki broj poznatih lica. Ana Bekuta, Goca Šaulić sa ćerkom SanelomSuzana Mančić, Vesna de Vinča, spisateljica Vesna Dedić, voditeljka Snežana Dakić, dizajnerka Suzana Perić i mnoge druge ličnosti iz javnog sveta došle su na ovu modnu senzaciju, a pojavie su se i supruga i ćerka Igora Todorovića kako bi iz prvog reda ispratile njegovu novu kolekciju i bezrezervnu podršku pružile suprugu i ocu.

Pročitajte: Igor Todorović u modnom žiriju opleo po devojci Miloša Bikovića - Ni druge zvezde nisu bolje prošle (VIDEO)

Ata Images

 

Svaki model publika je ispratila gromoglasnim aplauzom, a jednog od naših najuspešnijih kreatora ovacijama, međutim, komplimente i reči hvale pobrale su i supruga i ćerka Igora Todorovića koje nismo imali prilike često da vidimo u javnosti.

Pročitajte: Njemu baš veruje - Vučićeva odela uvek su u centru pažnje, on je krivac za to (foto)

Ata Images

 

Pomenute dame pozirale su fotoreporterima u stajlinzima brižljivo odabranim za ovu priliku, te smo tako Igorovu ćerku videli u uvek aktuelnoj crnoj haljinici i čizmama do članka na visoku potpeticu, dok je njegova supruga odabrala nešto upečatljiviji outfit, efektnu haljinu midi dužine, koju je uklopila uz čizme jarko plave boje. 

Komentari (0)

Loading