Celebrity News

Ne posipam se pepelom, samo govorim kako je bilo: 4 godine kasnije Nikola Rađen otkrio zašto se razveo od Ane Kokić

Rađen o razvodu od Ane Kokić govori iskreno

Ne posipam se pepelom, samo govorim kako je bilo: 4 godine kasnije Nikola Rađen otkrio zašto se razveo od Ane Kokić

Ana Kokić i Nikola Rađen 2019. godine stavili su tačku na brak posle decenije zajedničkog života. Ostali su u korektnim odnosima pre svega zbog njihovh ćerki Nine i Tee.  Razlozi za kraj braka ostali su tajna za javnost, a sada je Rađen o razvodu od Ane Kokić govorio bez ustručvanja.

- Uvek smo vodili računa o poslovima. Nismo privatizovali poslove radi odnosa. Nismo bili sebični nikad, ni Ana ni ja. Nismo hteli kao: "Ja ću ovo, ti ćeš ono", nije bilo toga. Mislim da je prevashodno bilo to da smo više vijali neke stvari koje su kasnije loše uticale u nekom procesu na nas nego što smo uspeli da se ostvarimo u nekim ciljevima, potrošili vreme. Lično ja na neke ljude koji nisu zaslužili, a bili su tu - otkrio je sportista posle četiri godine.

Pročitajte:Našu pevačicu prevario muž, cela Srbija čula detalje: Afera od punih godinu dana

- Ja ne polivam pepelom samo govorim kako je bilo. Ovo je iz pozitivne prizme mog gledanja šta je bilo manje prijatno od onoga što je bilo mnogo lepše. Anin i moj odnos trajao je 12, 13 godina, dve ćerke, zajednički prelepi momenti, medalje koje sam osvajao, a one bile na tribinama... To nema cenu, to je jako lepa stvar. A ovo je neka suština koja se dešava u većini partnerskih odnosa, odnosno muža i žene - rekao je Nikola u jednoj emisiji a onda otkrio da li se zbog nečega kaje.

- Uh... Sad da li je neko bolje nešto mogao da uradili ili nije, kada je već došlo do toga, onda je kasno. Svakako su smrt oca i razvod dve najteže stvari u mom životu. Ne mogu da ih se ne sećam jer sam i ja čovek od krvi i mesa - rekao je Nikola koji je ponovo stupio u brak sa pevačicom Milicom Ristić sa kojom je dobio sina.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading