Celebrity News

Danas vila u elitnom kraju Beograda, a evo u kakvom kućerku je odrasla Danica Maksimović: Pogled na fasadu slama srce (FOTO)

Rodna kuća Danice Maksimović s godinama je oronula

Danas vila u elitnom kraju Beograda, a evo u kakvom kućerku je odrasla Danica Maksimović: Pogled na fasadu slama srce (FOTO)

Ata Images

Danica Maksinović sa nepunih godinu dana, sa roditeljima se doselila u Aranđelovac, grad u kome je odrasla i stasala u devojku, koja će postati jedna od najlepših glumica domaćeg glumišta. 

Rodna kuća Danice Maksimović, malena kuća sa dvorištem, beleži najlepše uspomene iz detinjstva glumice.

Pročitajte: Dom Danice Maksimović iz OVE vizure nije viđen - Sva raskoš došla je do izražaja i bašta u kojoj u decembru cvetaju ruže

U kući u kojoj je Danica odrasla danas niko ne živi, te fasada i stepenište izgledaju oronulo, i zapušteno. U istom dvorištu u naselju Kolonija, nalazi se kuća Daničine kume, koja je najlepše anegdote iz detinjstva i mladosti podelila sa ekipom emisije "Metar moga sela".

Blic Tv printscreen

 

Glumičina kuma otkriva da rodna kuća Danice Maksimović pamti i teške trenutke jer je glumičin otac umeo da popije i tada je bio težak čovek.

Kada je uspela i udala se, Danica je u elitnom beogradskom naselju kupila divnu dvospratnicu gde danas uživa sa sinom i suprugom u kući u cveću.

 

 

Komentari (0)

Loading