Celebrity News

Danas u vili u mermeru i staklu, a nekad u teškoj bedi: Ovo je kuća u kojoj je odrastao Mile Kitić (FOTO)

Rodna kuća Mileta Kitića u Donjim Ceranima izgleda ovako

Danas u vili u mermeru i staklu, a nekad u teškoj bedi: Ovo je kuća u kojoj je odrastao Mile Kitić (FOTO)

Ata Images

Porodična vila Mileta Kitića i Marte Savić na Dušanovcu važi za jednu od najluksuznijih kuća na estradi, ipak, rodna kuća Mileta Kitića u selu Donji Cerani daleko je od luksuza koji je pevač stekao vrednim radom.

Za vreme njegovog odrastanja kuća nije bila u zavidnom stanju, a godinama kasnije Mile joj je obnovio fasadu, sredio imanje, a meštanima rodnog sela poklonio je i asfalt.

Pročitajte: RASTALI SE Marta Savić i Mile Kitić - Posle toliko godina KRAJ, Marta spakovala kofere i otišla! Pročitajte Miletovo saopštenje

O svom teškom detinjstvu i odrastanju u oskudnim životnim uslovima, pevač je svojevremeno pisao za medije:

– Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke, ali nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo želeli, na primer, dobar bicikl, i tako neke stvari – ispričao je Mile svojevremeno i dodao:

Blic TV printscreen

 

– Spavali smo u kući gde se ložila samo jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život, čak duže žive.

Za medije je tada otkrio i da je po dolasku u Beograd živeo kod prijatelja, fotografa, koji ga je i finansijski pomagao, dok pevač nije zaradio prvi novac.

Komentari (0)

Loading