Celebrity News

Imao je paralelnu vezu, a ja to nisam znala: Suzana Mančić ostala sama tik pred praznike

Suzana Mančić prevarena, odabrao je drugu

Imao je paralelnu vezu, a ja to nisam znala: Suzana Mančić ostala sama tik pred praznike

Ata Images

Suzana Mančić već decenijama ne prestaje da zrači harizmom i pozitivnom energijom. Njen zaštitni znak su osmeh i lepota. Kada se sa nepunih 18 godina pojavila na javnoj sceni, nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Zato je informacija da je Suzana Mančić prevarena, veliko iznenađenje. Naime, nekadašnja loto devojka iskreno je govorila da su muškarci zbog nje ostavljali žene, a da se ona oko njih nije posebno trudila.

Pročitajte: Suzana Mančić za „Story” - Nekima nije milo kad vide da si živ i zdrav

- Neki su ostavljali svoje žene zbog mene. Bili su to sjajni ljudi. Ne viđam ja te žene, ali to ti je život. Bila sam zaljubljena, ali nisam bila svesna tih posledica, bila sam mlada. Moja sudbina je bila takva da su muškarci padali na kolena preda mnom, a da se nisam posebno trudila - rekla je svojevremeno Suzana koja se dva puta našla pred oltarom.

U prvom braku s Nebojšom Kunićem dobila je dve ćerke, a sad uživa sa Simeonom Ocomokosom u braku „na daljinu”. Simeon živi u Atini, a Suzana deli svoje vreme između grčke i srpske prestonice.

Ipak, malo ko zna da je i Suzana doživljavala ljubavna razočaranja. Pred Novu godinu jednom davno i ona je bila ostavljena.

- Tik pred Novu godinu, pre mnogo godina, moj tadašnji dečko se oženio drugom! Imao je paralelnu vezu, a ja to nisam znala. Preživela sam to, pa kažem sad i drugim devojkama, ako i raskinete s momkom, ma ko ga šiša – rekla je kroz osmeh voditeljka, pa na pitanje Sanje Marinković da pojasni tu situaciju, ona je dodala:

- Verovatno mu nisam bila dovoljno dobra... ili sam bila previše dobra pa nije mogao sa mnom i morao je da me ostavi - kazala je Mančićeva.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading