Celebrity News

Zaboravite na crnu, sivu i bež, haljina voditeljke je u boji sezone: U njoj je lako biti u centru pažnje, a ostavlja utisak otmenosti

Haljine Dee Đurđević je pun pogodak

Zaboravite na crnu, sivu i bež, haljina voditeljke je u boji sezone: U njoj je lako biti u centru pažnje, a ostavlja utisak otmenosti

Ata Images

Zima obično bude u znaku tamnih boja, ali ova godina je definitivno drugačija. Niske temperature obično idu uz crnu ili braon nijansu, ili hladne tonove sive i bež, ali ovog puta akcenat je na bojama koje se lako primećuju i razbijaju monotoniju.

Haljina Dee Đurđević je zato pun pogodak. Ove zime je u fokusu ljubičasta boja i to u svim svojim nijansama – od nežne, pastelne boje lavande pa sve do moćne, kraljevske tamnoljubičaste.

Pročitajte: Bilo je i vreme! Dea Đurđević i Mladen Mijatović imaju povoda za slavlje - Čestitke se nižu, pogledajte kako joj divno stoji BELO (FOTO)

Stilisti za ovu boju kažu da odiše otmenošću, i da garantuje da ćete biti u centru pažnje čak i ako imate samo jedan detalj u ljubičastoj boji, poput tašne ili cipela.

Svetliji tonovi ove boje doprinose ženstvenosti i ističu vašu nežniju stranu, te posebno lepo stoje plavušama, a to voditeljka jako dobro zna.

Ona je odabrala haljinu koja prati liniju tela sa zanimljivim detaljima uz koju je uklopila cipele boje kože.

Eskperti savetuju da ove zime nabavite ljubičasti džemper ili duks kako biste ispatili ovaj trend, a na kraju zašto ne i kapu.

Komentari (0)

Loading