Celebrity News

Godina nije mogla bolje da se završi: Ogromna radost u domu Nikole Rađena i Milice Ristić

Milica Ristić objavila lepu vest

Godina nije mogla bolje da se završi: Ogromna radost u domu Nikole Rađena i Milice Ristić

Kraj godine je vreme za razne retrospektive i sumiranje utisaka. Mnogi jedva čekaju da isprate ovu i čekaju sledeću godinu, a za Nikolu Rađena ova 2023. nije mogla da bude lepša. Milica Ristić objavila je lepu vest zbog čega im svi na društvenim mrežama čestitaju.

Naime, Nikola i Milica dobili su sina Alekseja u martu ove godine. Sportista je postao tata treći put. Posle dve ćerke koje je dobio u braku sa Anom Kokić, proslavljeni vaterpolista s pevačicom Milicom Ristić dobio je sina, što je bila njegova ogromna želja.

Pročitajte: Ne posipam se pepelom, samo govorim kako je bilo: 4 godine kasnije Nikola Rađen otkrio zašto se razveo od Ane Kokić

- Svi smo uzbuđeni. Imao sam veliku želju da posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete, koje će da nasledi prezime i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše - iskreno je priznao nedavno Nikola za magazin „Gloria”

Sada je mali Aleksej načinio svoj prvi korak, a trenutak kada je prohodao, njegova majka je zabeležila i objavila na društvenim mrežama.

Dok je Milica snimala, Nikola je svog mezimca držao za ruke i pružao mu oslonac, a osmesi na njihovim licima govore više od hiljadu reči.

Instagram

 

 

 - Juče sam te rodila, a sada praviš prve korake - napisala je ona.

Komentari (0)

Loading