Celebrity News

Ako smem da kažem... Biljana Sečivanović otkrila o Priji nešto što malo ko zna

Greška Biljane Sečivanović koju pevačica ne može da preboli

Ako smem da kažem... Biljana Sečivanović otkrila o Priji nešto što malo ko zna

Ata Images

Pevačica Biljana Sečivanović otkrila je jednu zanimljivu činjenicu koju je malo ko znao. Naime, ona je trebalo da snimu jednu pesmu koja je potom pripala Aleksandri Prijović.

Greška Biljane Sečivanović koštala ju je velikog uspeha. Naime, njoj je izmakla pesma koja je Priju vinula u nebesa. Bila je sprečena jer morala da otputuje kako bi posetila oca koji je u to vreme bio veoma bolestan.

Pročitajte: Ona je meni prišla u restoranu: Jelena Karleuša otkrila detalje razgovora sa Prijom

- Nisam ja imala neke hitove koje sam odbijala, samo nisam stigla da odem i da čujem hit. Bila sam pozvana od Steve Simeunovića da čujem jednu pesmu. Pre toga sam ga nazvala i zamolila sam ga da uradi jedan narodnjak za mene ili ako već ima da me pozove – rekla je Bilja za „Grand" i otkrila koja je numera u pitanju.

- Čovek me pozvao, ali je nažalost to bio period kada je moj otac bio jako bolestan i tada je baš bilo prelomno. Morala sam da idem za Mrčajevce, a tog dana sam već dogovorila da ću doći kod Steve da čujem pesmu. Da bi se na kraju ispostavilo da je druga koleginica čula, snimila i to ju je lansiralo u nebo. To je pesma „Od istoka do zapada“, ako smem da kažem – zaključila je Biljana za pomenuti medij.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading