Celebrity News

Aca Ilić uhvaćen kako se vozi gradskim prevozom: Snuždena faca sve govori - Gde su nestale silne pare zarađene na romskim veseljima (FOTO)

Bogatstvo Ace Ilića i Biljane Jevtić njihov je naslednik Ivan

Aca Ilić uhvaćen kako se vozi gradskim prevozom: Snuždena faca sve govori - Gde su nestale silne pare zarađene na romskim veseljima (FOTO)

Ata Images/ Amir Hamzagic

Bogatstvo Ace Ilića i Biljane Jevtić ne ogleda se u novcu.

Niko ne sumnja da su pevač i pevačica u karijeri dužoj od 35 godina dosta stekli, međutim oni to nikada nisu voleli da ističu.

Pročitajte: Kad te svekrva ne prihvati! Bilja Jevtić bez dlake na jeziku o sinovoj devojci - Ništa nije zvanično!

Žive kao sav normalan svet, čemu najbolje svedoči činjenica da se uprkos zarađenom nisu iselili iz vile na Petlovom brdu, gde zajedno žive sa naslednikom Ivanom, koji još malo privodi kraju studije prava, nisu se pomamili i pohitali u centar grada ili, pak, Beograd na vodi, što čine mnoge njihove kolege.

Ata Images

 

Svoj dom su opremili najbolje i kako su u tom momentu znali, stalno u njemu nešto dodaju i prerađuju, čak su pojedinim medijima dozvolili da u njega zavire, te je javnost mogla da zaključi upravo ono što oboje tvrde, a to je da lepo žive, ali da svaki dinar cene, ne razbacuju se, niti žele da se predstavaljaju u maniru koji im po prirodi i karakteru ne pripada.

Obožavaju muziku, nastupe, publiku i svog sina koji je najveće bogatstvo Ace Ilića i Biljane Jevtić, sve ostalo, shvatili su, dođe i prođe.

Instagram

 

Materijalno im nikada nije bio priroritet, a dokle to ide najbolje se dalo zaključiti nedavno kada je Aca uslikan u gradskom prevozu.

Naime, muzičar se vozio sa svojim naslednikom Ivanom, koji je sve to zabeležio i objavio na Instagramu.

Pročitajte: Biljana Jevtić pozirala naga - Svi gledaju i ne veruju... Zar tako da se ponaša majka sina za ženidbu

Mnogi su čestitali Aci i nazvali ga čovekom iz naroda, dok je bilo i onih koji su maliciozno pitali gde su nestale marke i lire, zarađene po romskim svadbama širom Evrope i da li se to kasica-prasica osula.

Instagram

 

Nasuprot par negativnih kritika, muzičar je dobio daleko više pozitivnih reakcija, što ga je obradovalo jer je ona ipak čovek iz naroda.

Komentari (0)

Loading