Celebrity News

Sin Biljane Jevtić najsrećniji je momak na svetu! Njegova izabranica objavila razlog - svi čestitaju, a od Bilje i Ace ni glasa (FOTO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića podelio radosne vesti

Sin Biljane Jevtić najsrećniji je momak na svetu! Njegova izabranica objavila razlog - svi čestitaju, a od Bilje i Ace ni glasa (FOTO)

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića uzoran je momak koji bi mogao da posluži za primer mnogim mladićima svog uzrasta.

Pravni fakultet lagano privodi kraju sa sve desetkama u indeksu, izuzetno je muzikalan i maštovit, gaji posebno poštovanje prema roditeljima, odličan je prijatelj a već tri godine u skladnoj je vezi sa koleginicom sa fakulteta. 

Pročitajte: Bilja Jevtić sa sinom i njegovom devojkom u noćnom provodu! Niko se ne ponaša prema budućoj snaji kao ona: Fanovi začuđeni...

Nedavno je baš sa instagramerima podelio podatak da je s lepom izabranicom obeležio tri godine zabavljanja. 

Instagram

Fotografija svedoči koliko sin Biljane Jevtić i Ace Ilića uživa u romansi, a šta njegovi roditelji misle o tome pa i potencijalnoj snaji, još uvek nije sasvim jasno.

Instagram

 

Ivanov post ni Bilja ni Aca nisu komentarisali, za razliku od brojnih fanova koji su čestitali i poželeli srećnom paru još puno zajedničkih godina pa i venčanje.

Poznato je da je devojka Ivana Ilića upoznala budućeg svekra i svekrvu, da im je već nekoliko puta bila u domu na Petlovom brdu, spekulisalo se da su je odlično prihvatili, a šta je prava istina još uvek nije u potpunosti potvrđeno. 

Instagram

 

Bilja i Aca izbegavaju da komentarišu privatni život, posebno odbijaju da govore o sinu, osim o njegovim uspesima na fakultetu.

Pročitajte: Mislili smo da je do kraja života! Aca Ilić otkrio da se ljubav UGASILA - Bilo je tu svega, sada je GOTOVO (FOTO)

Godinama svoju intimu čuvaju od pogleda javnosti i, po svoj prilici, nemaju nameru da se u tom pogledu menjaju.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading